Regula de zi

vineri, 15 august 2014

Momentele cu adevărat frumoase sunt puține…apreciază-le și fii indiferent/ă la restul. Nu merită să te complici, întotdeauna lucrurile simple au fost cele mai pure, speciale, pentru ca nu cer multă implicare. Nu înteleg de ce ne abatem pe drumuri cu ecuații și concepții sofisticate, când tot ceea ce ne definește sunt valorile morale, de care ar trebui sa avem grijă, să le demonstrăm, să le trăim. Oamenii simpli au început să devină în ochii celorlalți ciudați…pentru ca mulți  s-au abătut de la ceea ce înseamnă simplu și nu se mai pot regăsi.
Complexitatea mă plictisește…dar lucrurile simple mă antrenează…râvnesc să mă mențin mereu pe unda lor fără să abuzez. Dacă vezi un om zâmbind, bucură-te alături de el…acel chip îți poate însenina inima. Încearcă să lași deoparte gândurile absurde, dorința de a fi mai fericit decât el…eliberează-te din a mai critica orice. O simplă îmbrățișare e suficientă ca să-ți încălzească sufletul, să te facă să simți că porți un dar magic cu tine, fără să te complici analizând de unde provine, cine sunt protagoniștii și în ce relație ești cu acea persoană.  Tot ce implică oameni trebuie să-ți treacă prioritar prin inimă. Suntem fragili, nu merită să ne alterăm sufletul. Fragilitatea înseamnă gingășie și naște frici de noi înșine. În noi zace o putere absolută de autodistrugere…dureros de simplu. Lucrurile care pentru unii par simple, pentru alții înseamnă totul, nu abuza de asta.

Nu trebuie decât să-ți dai seama că ceva special ne unește…iar legătura aceasta suferă la desparțiri, dezamăgiri, dar nimeni nu o poate frânge…e ascunsă în adâncul inimii și e divină, păcat ca ne amintim de ea așa de rar, dar există și-o plângem cu lacrimi sincere de câte ori o vedem pusă în pericol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS