Super concurs! Nu-l poți rata!!!-Summer Black Week la Lenjerii de pat Outlet

marți, 19 august 2014

Hey, dragi prieteni! Probabil ați auzit cu toții de site-ul http://www.lenjeriipat-outlet.ro/...căci dacă nu, vă pot spune în câteva rânduri în ce constă. Este un site de unde poți cumpăra online, în principal lenjerii de pat, după cum se poate observa și din numele acestuia, dar și alte produse cum ar fi: prosoape, hainuțe, decorațiuni, numai bune de făcut cadou prietenilor și rudelor. Deci v-am lămurit că dacă accesați acest site veți da numai de produse utile casei.
De ce trebuie să cumpărați de aici? În primul rând este primul outlet de lenjerii din România, având cele mai mici prețuri garantat și oferte promoționale de neegalat. În al doilea rând, promovează produse românești, care evident că au un preț mult mai accesibil. De subliniat este faptul că se ține întotdeauna cont de opinia clientului, de categoriile de produse dorite de acesta, așadar deviza “Clientul nostru, stăpânul nostru” se transformă aici în “Clientul nostru, poate solicita îmbunătățiri”. Modalitatea de comanda este destul de simplă, clasică, doar îți alegi frumușel produsele dorite, te înregistrezi pe site și finalizezi comanda.
Până la data de 30.08.2014, ora 24.00, puteți beneficia de o oferta de nerefuzat la lenjeriile de pat, primind 1+1 GRATIS. 
Surprizele de pe site nu se termină aici…daca cumperi produse din promoția prezentată anterior, între 21 și 27 august poți câștiga o vacanță în Grecia pentru 2 persoane, 7 nopți în Paralia Katerini, în perioada 5-12 septembrie. Câștigătorii vor fi anunțați prin intermediul random.org , tragerea la sorți fiind filmată și postată pe youtube.com. Trebuie să confirmați și să ridicați comanda pentru a putea participa la acest concurs, iar tragerea la sorți va avea loc în data de 1 septembrie 2014.

Sună grozav nu? Să te desprinzi de cotidian câteva zile cu persoana iubită, sora, fratele sau prietenul/prietena apropiat/ă ar fi minunat, iar destinația este cu adevărat de vis. 
link imagine
Eu mă încumet să particip, voi ce mai așteptați? Profită acum!!!!!

2 comentarii:

  1. Lenjeriile sunt superbe..Imi plac. UN ARTICOL FOARTE BUN! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am nevoie de adresa ta de mail, pentru a-ti putea trimite codul voucherului castigat la concursul de blogging.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS