Despre...

               Un Blog Simplu este cu și despre tot ceea ce mă pasionează, fac și îmi place să promovez. Încă din 2011 am început cu stângăcii de copil neinițial în tainele html-ului, dar dornic de a-și promova creațiile proprii. Dacă vrei să critici ceea ce scriu, ești invitatul meu. Am tot respectul pentru oamenii care știu ce vor de la viață și care luptă pentru idealul lor. Îmi plac călatoriile și cel mai mult îmi plac oamenii (cu care ai ce vorbi, de la care ai ce învăța, lipicioși, cu simțul umorului, imprevizibili), deși sunt puțini cei care nu mă dezamăgesc și pe care uit a-i prețui îndeajuns uneori.

Ar mai fi multe de zis, dar să fii sigur că de la mine n-ai să scoți prea multe despre propria-mi persoană.Un comentariu:


 1. Buna ziua,

  Numele meu este Catalina Dobrean si lucrez ca freelancer pentru agentia de media online Promo-Logic.
  Urmaresc sa public pentru clientii nostri articole noi pe site-uri de calitate.

  Aș dori să vă ofer o plată fixă pentru scrierea și publicarea unui articol pentru unul dintre clientii nostri pe http://zaombla.blogspot.ro/

  Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
  Daca sunteti interesat va rog sa-mi spuneți și va voi oferi mai multe detalii.
  De asemenea, dacă dețineți alte site-uri, vă rog să imi trimiteți URL-urile lor, in vederea publicarii ulterioare a unui articol pe aceste site-uri.


  Cu stima,
  Catalina Dobrean
  Media Account Manager

  Promo Logic Media Service  http://www.promo-logic.net/
  catalina.dobrean@gmail.com

  RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS