Primul ajutor în ceea ce privește încărcarea telefonului mobil

luni, 4 septembrie 2017

                    Cel mai mult îmi place să călătoresc, iar pe lângă asta îmi fac de fiecare dată un obicei din a povesti familiei, pe bază de imagini, despre tot ceea ce am explorat. Destinație cu destinație am învățat din ce în ce mai mult cum să-mi fac un „bagaj eficient”, punând pe primul plan împachetarea produselor de reală „urgență”.
                Din kit-ul meu de „urgență” pentru călătorii nu lipsește niciodată UNICA- bateria externă ABC Tech de unică folosință. Această baterie este creată exact pentru momentele în care telefonul tău, fie el un smartphone obișnuit sau chiar un Iphone trebuie „resuscitat” pentru o perioadă de timp.

Salvarea ta atunci când nu vrei să ratezi nimic

Unica este deosebit de utilă pentru mine atunci când călătoresc cu trenul pe distanțe destul de mari. Cum nu de multe ori se găsesc prize la clasa a II-a, există momente în care rămân fără baterie la telefon și nu reușesc să-mi anunț părinții sau prietenii că am ajuns cu bine sau de unde să vină să mă ia. De asemenea, în cazul în care în timpul călătoriei se ivește vreo problemă, cu bateria de unică folosință de la ABC Tech pot fi sigură că telefonul meu e pe mâini bune în caz că va ceda.
Pe de altă parte, la diferite evenimente, concerte ori drumeții montane este cel mai probabil ca din dorința de a imortaliza cât mai multe momente și peisaje, să „epuizez” stocul de energie al telefonului. Prin design-ul său foarte compact, bateria ABC Tech încape în orice geantă, de la rucsacul montan, până la plicul elegant de la nuntă, pentru a fi mereu la îndemână atunci când am nevoie.

De unde se poate procura bateria externă de unică folosință?

                Bateria de urgență UNICA poate fi achiziționată de la  magazinele Quickmobile, o companie ce are la purtător peste 150 de branduri de IT&C  și de fashion, mereu în concordanță cu nevoile societății actuale. Mai pe scurt, Quickmobile te ține la curent cu cele mai noi gadget-uri în fiecare zi, atât online, cât și prin filialele din mai marile orașe ale țării, precum București, Timișoara, Constanța sau Iași.
                De asemenea, veți găsi aceste baterii la toate festivalurile renumite din țară.

Cum se utilizează bateria externă de unică folosință?

                Bateria de urgență UNICA este disponibilă în două modele, micro USB și pentru Apple, fiind foarte ușor de folosit pentru a încărca un smartphone sau chiar și alte gadget-uri:
1.       Scoatem bateria din ambalaj.
2.   Îndepărtăm piedica și capacul de protecție al conectorului.

3.       O conectăm la dispozitivul nostru.
De menționat este faptul că bateria externă Unica este capabilă să ofere o singură încărcare, fiind astfel potrivită pentru o singură utilizare. Aceasta se poate utiliza și pentru încărcări scurte și repetate, iar în aceste condiții bateria are o valabilitate de un an de zile.



100% reciclabilă, cu extra-bonus

Trebuie să știi că bateriile de urgență ABC Tech dispun de certificare ROHS, dar și de garanție.

Imediat după ce ai folosit aceste baterii nu uita că ai posibilitatea de a le recicla, la punctele de colectare buyback de la care vei primi în schimb și un cadou. Sunt 3 tipuri de magazine la care poți transforma bateria consumată și reciclată într-un cadou: Quickmobile- vei primi cadou un fidget spinner, Sole- vei primi la schimb o mască de față și Brewtiful- vei primi la schimb o cafea de specialitate. 
Află mai multe despre buyback aici.



Care sunt momentele din viața ta în care această baterie de unică folosință ar fi salvat situația?


Share Button

5 comentarii:

  1. Vreau să vă împărtășesc cu toții aici despre cum îmi obțin împrumutul de la dl Benjamin, care mă ajută cu împrumut de 400.000,00 Euro pentru îmbunătățirea afacerii mele, a fost ușor și rapid atunci când aplic pentru împrumut când lucrurile se înrăutățesc cu afacerea mea dl. Benjamin îmi acordă împrumut fără întârziere. aici este e-mailul domnului Benjamin / contact whatsapp: +1 989-394-3740, lfdsloans@outlook.com.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua doamnelor și domnilor, aveți nevoie urgentă de un împrumut personal sau de împrumuturi comerciale sau de un împrumut pentru a demara un proiect sau pentru a cumpăra o casă sau o mașină sau aveți nevoie de un împrumut în alt scop? Dacă da, vă sfătuiesc să contactați Sunshine Financial Group prin {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} sau {WhatsApp: +447903159998}.

    Sunshine Financial Group este o firmă globală de servicii financiare angajată să vă ajute să vă îmbunătățiți succesul financiar pe termen lung. Programele noastre personalizate sunt concepute pentru a ajuta la creșterea, protejarea și conservarea averii prin furnizarea de servicii și expertiză personalizată.

    Motivul pentru care trebuie să contactați Sunshine Financial Group;
    - Puteți solicita un împrumut oricând, oriunde la propriul confort
    - Puteți împrumuta de la 1.000 de euro la 20 de milioane de euro
    - Primește-ți împrumutul în 24 de ore
    - Fără taxe ascunse.
    - Rata dobânzii anuale de 3%
    - Aveți șansa de a selecta data rambursării, fie săptămânal, lunar sau anual, pentru o durată de 1-30 ani.
    -Tranzacția dvs. de împrumut este 100% sigură la noi.

    Dacă ați fost atât de dificil să obțineți împrumuturi de capitaluri de la băncile locale sau de la alte institute financiare, nu vă faceți griji, deoarece această companie a ajutat numeroase persoane și organizații care se confruntă cu dificultăți financiare în întreaga lume. Când aplicați cu Sunshine Financial Group, faceți o cerere cu o companie de încredere care are grijă de nevoile dvs. de finanțare. Vei fi îngrijit de-a lungul întregului proces.

    Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă rugăm să scrieți la e-mail sau la numărul de mai jos pentru mai multe informații despre împrumut.
    Contact prin e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    Contact WhatsApp: +447903159998

    Un împrumut potrivit pentru toată lumea

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte recunoscător față de firma de împrumuturi Elegant pentru că m-a ajutat să obțin un împrumut de 600.000 USD cu ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry și voi fi întotdeauna recunoscător. Viața mea s-a schimbat, banii mi-au fost plătiți, dețin acum o afacere pe care o întrețineam pentru familia mea. Sunt recunoscător pentru tine, domnule Russ, și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru asistență financiară pe e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru asistența dvs. financiară.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut tuturor, astăzi sunt super încântat. Am văzut comentarii de la persoane care au primit deja un împrumut de la Sabinehelps@gmail.com și apoi am decis să mă înscriu pe baza recomandărilor lor. În urmă cu câteva ore, am confirmat un total de 10.000 de euro pe care i-am solicitat din contul meu bancar. Aceasta este o veste foarte bună și sfătuiesc oricui are nevoie de un împrumut real pentru a depune o cerere prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp la +79267494861.

    RăspundețiȘtergere
  5. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN FROM A GENUINE FINANCE COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response: drbenjaminfinance@gmail.com

    I am Mrs,Leores Jazbel by name, I live in United State Of America, who have been a scam victim to so many fake lenders online between November last year till July this year but i thank my creator so much that he has finally smiled on me by directing me to this new lender who put a smile on my face this year 2020 and he did not scam me and also by not deceiving or lying to me and my friends but however this lending firm is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gave me 2% loan which amount is $900,000.00 united states dollars after my agreement to their company terms and conditions and one significant thing i love about this loan company is that they are fast and unique. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} can also help you with a legit loan offer. He Has also helped some other colleagues of mine. If you need a genuine loan without cost/stress he his the right loan lender to wipe away your financial problems and crisis today. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly via Call/Text: +1(415)630-7138 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    When it comes to financial crisis and loan then BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE is the place to go please just tell him I Mrs. Leores Jazbel direct you Good Luck.......................

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS