Prietenul la nevoie se cunoaște: Telecredit

luni, 18 ianuarie 2016

Știm cu toții că avem momente în viața când visele noastre au aripi ce se frâng ușor și uneori idealurile nu pot fi atinse. Dar nimic nu se face fără sacrificiu și dăruire. Trecând prin diferite etape ale vieții încep să apară scântei în creierul nostru, precum: „Vreau propria mea afacere”, „Vreau să fiu independent și să am locuința mea”, „Vreau o vacanță exotică”, „Vreau să nu dau socoteală părinților pe felul cum îmi cheltui banii de buzunar” etc.
 Concepția omenirii este că în spatele oricărei idei trebuie să stea un suport financiar solid. Eu spun că trebuie să existe doar dorința arzătoare de a-ți îndeplini acel obiectiv și planul său, în detaliu: cum va arăta, despre ce va fi vorba, cum se va concretiza, avantaje și deazavantaje. Dacă îți vei schița aceste lucruri în agenda proprie vei observa că răsfoind-o după mult timp, ai realizat deja tot ce ai planificat minuțios cu un simplu creion al imaginației, căci „Banii nu încep niciodată o idee. Este întotdeauna ideea ce porneşte banul” (Owen Laughlin).
Ca să fim totuși și în sfera realității, nu pot să neg faptul că banii te motivează să realizezi anumite lucruri și ai mare nevoie de ei pentru a transpune viziunea ta în realitatea ta. Dar nu numai ideile mărețe au nevoie neaparat de ajutor financiar. Poate te-ai îmbolnăvit și nu ai cum să-ți plătești medicamentele sau poate s-a ivit ocazia să mergi la un festival de muzică în altă țară, dar nu dispui de bani să îți iei biletul cât încă mai sunt reduceri.
Atunci când ai nevoie de ajutor financiar, ai două posibități: împrumuți de la rude sau prieteni sau apelezi la o instituție bancară. În prima situație, vei fi „bombardat” cu tot soiul de întrebări de la curioșii din viața ta: „Ce faci cu atâția bani?”, „Cum de ai rămas fără niciun ban de la salariu?”, „De ce nu faci economii?”, iar în cea de-a doua, procesul este greoi, impune multe condiții, necesită multe acte și aprobări, iar timpul poate să facă diferența în anumite situații.
Dar mai există și o a treia cale, pe care îndrăznesc să o numesc scurtătură: Începând cu data de 01.09.2014, nevoile tale nu ar trebui să fie rezolvate nici pe umărul vecinului, nici pe scaunul brokerilor, pentru că există: Telecredit o instituție financiară nebancară, dar autorizată de către BNR unde poți apela cu încredere dacă ai rămas fără bani. Este confidentul tău, căruia nu trebuie să-i dai explicații referitoare la situația care te-a determinat să ceri bani urgent. E de-ajuns să ai vârsta minimă de 18 ani, domiciliul în România, să fii angajat sau pensionar, să primești venitul în cont și să ai atașat un card bancar aferent lui și să deții o adresă de e-mail și un telefon.
Nici n-o să-ți vină să crezi cât de mult au evoluat lucrurile în ziua de azi! Nici măcar nu trebuie să mergi la bancă ori să semnezi contracte în care te pierzi citind și căutând adevărata dobândă. Poți solicita un împrumut rapid, online și cât se poate de sigur:

 • Tot ce trebuie să faci este să alegi suma prin deplasarea cursorului, cât și data de rambursare, cum am făcut eu aici:
Trebuie să ai în vedere faptul că durata maximă pentru un împrumut este de 30 de zile, iar la prima aplicare pentru un credit vei putea primi până la 500 lei.
 • Urmează crearea unui cont de utilizator pe site:
 • Confirmă contul, care va rămâne același și pentru aplicările ulterioare. (Vei primi simultan două coduri pentru confirmare, unul pe telefon și altul pe e-mail)

 • Trimite documentele necesare în format electronic prin intermediul contului de utilizator.
Vei avea nevoie de o copie a cărții de identitate pe care să notezi „Conform cu originalul” și să semnezi, extrasul de cont pe ultimele 30 de zile scanat. Pentru încredere, la început ți se vor  cere acte precum fluturașul de salariu sau cuponul de pensie, dar după ce ai devenit client Telecredit, împrumutul tău se poate finaliza fără niciun act.
 • Iar după ce primești aprobarea, poți avea banii livrați în cont în aceeași zi.

Prin solicitarea unui credit și plata lui la timp vei putea intra în programul de fidelitate al instituției. Astfel ai parte de avantaje precum: la următoarele cereri nu va mai fi nevoie să recompletezi datele tale personale, aprobarea împrumutului se va face imediat, fără niciun document, suma maximă va crește de la pragul de 500 lei la 1500 lei și ai ocazia de a câștiga premii în urma concursurilor organizate de platformă pentru clienții ei. 

ATENȚIE! Atunci când faci un astfel de credit rapid, trebuie să te gândești foarte bine dacă ai neaparată nevoie de acei bani și dacă ești capabil să-i restitui în termenul stabilit. Fă-ți cu atenție calculele și cere suma exactă, ce-ți este necesară. Nu uita de data scadentă, iar dacă totuși apar probleme neprevăzute nu uita să contactezi de urgență creditorii cu cel puțin 3 zile înainte. Se mai poate acorda o refinanțare dacă utilizatorul achită la data scadentă dobânda aferentă creditului inițial, iar comisionul de refinanțare este 0. Dacă poți rambursa creditul și mai devreme decât trebuia inițial, e cel mai avantajos pentru tine, scăpând astfel de costuri suplimentare. 
Dă dovadă de responsabilitate și conștiinciozitate și cel mai important: Asumă-ți faptele!
A fi o persoană de cuvânt este o mare calitate. La fel cum ți s-a oferit privilegiul de a beneficia de niște bani la nevoie, tot așa trebuie să ții cont și de înapoierea lor la termen.


Dacă nu te-am lămurit încă despre utilitatea acestei platforme de finanțare nebancare, apelează cu încredere la numărul de telefon 021.9933, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00: 21.00 sau trimite un e-mail la adresa support@telecredit.ro.

Share Button

4 comentarii:

 1. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

  Serviciile noastre includ urmatoarele: -
  * Credite pentru investitori
  *Consolidarea datoriilor
  * Al doilea ipotecar
  * Împrumuturi de afaceri
  *Imprumuturi personale
  * Împrumuturi internaționale

  Nici o garanție socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut de mici dimensiuni, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

  Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
  Emailul companiei midland.credit2@gmail.com
  Compania NMLS ID: 315276.
  Site-ul companiei: midlandcreditonline.com

  Motto: Investiții pentru generații.

  RăspundețiȘtergere
 2. Aveți nevoie de un împrumut rapid pe termen lung sau scurt, cu o rată a dobânzii relativ scăzută de 3%? Oferim împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut de acasă, împrumut auto, împrumut student, împrumut de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați în acordarea de servicii financiare clienților noștri numeroși din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi prelucrate și transferate către împrumutat în cel mai scurt timp, contactați specialistul nostru pentru planificare de consultanță și finanțare. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: romerovinciloan.ltd@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Do you need Personal Loan?
  Business Cash Loan?
  Unsecured Loan
  Fast and Simple Loan?
  Quick Application Process?
  Approvals within 8-10 Hours?
  Funding in less than 1 day?
  Get unsecured working capital?
  Contact Us At: standardonlineinvestment@gmail.com

  LOAN SERVICES AVAILABLE INCLUDE:
  ================================
  *Commercial Loans.
  *Personal Loans.
  *Business Loans.
  *Investments Loans.
  *Development Loans.
  *Acquisition Loans .
  *Construction loans.
  *Credit Card Clearance Loan
  *Debt Consolidation Loan
  *Business Loans And many More:

  LOAN APPLICATION FORM:
  =================
  Full Name:................
  Loan Amount Needed:.
  Purpose of loan:.......
  Loan Duration:..
  Gender:.............
  Marital status:....
  Location:..........
  Home Address:..
  City:............
  Country:......
  Phone:..........
  Mobile / Cell:....
  Occupation:......
  Monthly Income:....Contact Us At: standardonlineinvestment@gmail.com
  Thanks and look forward to your prompt reply.
  Regards,
  Muqse

  RăspundețiȘtergere
 4. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor.
  MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

  Serviciile noastre includ urmatoarele: -
  * Credite pentru investitori
  *Consolidarea datoriilor
  * Al doilea ipotecar
  * Împrumuturi de afaceri
  *Imprumuturi personale
  * Împrumuturi internaționale

  Nici o garanție socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, vom finanța firma de împrumut la scară mică,
  intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

  Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
  Compania Email midland.credit2@gmail.com
  Compania NMLS ID: 315276.
  Site-ul companiei: midlandcreditonline.com
  Motto: Investiții pentru generații.

  RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS