Foame de tehnologie satisfăcută și în România

joi, 25 septembrie 2014


După ce am cutreierat și alte meleaguri ale țărișoarei noastre, m-am decis să mai șterg praful de pe blog cu un articol destul de interesant (cred) pentru pasionații de tehnologie și nu numai. Am auzit cum că cei de la QuickMobile sunt foarte generoși cu România, livrând cu rapiditate numeroase device-uri în țara noastră, chiar imediat după lansare lor la nivel mondial., plasându-ne pe harta țărilor care se bucură de tehnologie la cel mai înalt nivel.
Dar cine-s bravii de la QuickMobile? Lansat în martie 2005, QuickMobile s-a diferențiat în scurt timp ca unul dintre cei mai importanți retaileri de IT&C din mediul online în România. La ei poți “shopping-ui” într-un mod unic, căci livrare se face în ziua în care ai dat comanda, garanția produselor poate ajunge până la patru ani și te poți bucura de servicii express de neegalat.
Tot ei au adus noutățile lumii și la “picioarele” clienților români, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de noul Iphone 6 chiar după lansarea lui, scutindu-i mereu de ore întregi de stat la coadă în fața magazinelor. Pasionații consumatori români ai brandului Apple și-au ales modelul potrivit necesităților lor: Iphone 6 sau Iphone 6 Plus și au așteptat comod și la “căldurică” în casele lor telefonul mult visat.
Telefonul ăsta deștept s-a lansat la începutul acestei luni și promite a fi o piesă de rezistență în domeniul vânzărilor pentru cei de la Apple. E cu adevărat un cadou pe care toți și l-ar dori sau pe care se ambiționează să-l obțină cumva.
La Cristi pe blog ai șansa reală de a câștiga acest telefon mult râvnit de clienți, încercând să răspunzi la două întrebări simple cărora am vrut și eu să le dau de capăt în această postare. Ai șansa deci, printr-un singur comentariu să participi la tragerea la sorți și dacă ești norocos de fel să te alegi cu un astfel de device modern.


Iată cât de delicios este Iphone 6:


Ai comandat vreodată produse de la QuickMobile? Cum ți se pare noul Iphone 6, comparativ cu alte telefoane?

2 comentarii:

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS