Copil fiind, de urși mă îndragosteam

duminică, 14 septembrie 2014

               Dimi bună, prieteni. În curând nepoțica mea își serbează ziua de naștere și m-am gândit să-i ofer un cadou drăgălaș. Chiar dacă împlinește deja 13 ani n-am să dau fuga prin magazine să-i cumpăr hăinuțe și accesorii sau cine știe ce rechizite (n-are nicio vină că s-a născut în plin început de “sezon școlar”). Consider că o jucărie de pluș ar fi cadoul perfect (ar fi și pentru mine…cred ca și la 50 de ani mi-aș dori unul). Cine zice că aceste pufoșenii n-au utilitate este cu siguranță prea ancorat în realitate și banal. Eu cred că sunt numai bune de strâns în brațe în nopțile reci de toamnă-iarnă, numai bune de smotocit când vorbești la telefon, perechea ideală de dans prin casă când încerci să te convingi să te apuci de curățenie, o chestie ce-ți amintește de copilărie și reaprinde făclia ei în sufletul tău. Frunzărind mediul online(menționez că nu prea aveam timp de hoinărit prin magazine), am descoperit un site tare “delicios” cu “ființe de pluș” pe mărimea și pe buzunarul fiecăruia. Site-ul se numește ePufos.ro și o să te îndragostești cu siguranță de o jucărie de-acolo! Am pus câteva link-uri în articol!!!
      Urșii mari de pluș n-au vârstă, te fac să te simți mereu tânăr și vor smulge un zâmbet prietenesc chiar și celui mai spân om, deși nu vorbesc, cântă sau fac treburi gospodărești.


       Eu am ales deja cadoul pentru nepoțică și deși a trecut și ziua mea, cred ca mi-aș mai face un cadou și mie, căci am o slăbiciune pentru dulciuri și jucării de pluș. 

Cu alte cuvinte, dacă vrei să-ți impresionezi juniorii din familie, iubita ori să faci un cadou care să amintească de cea mai pură perioadă din viața unui om, alege jucăriile de pluș.


Ți-ar plăcea să primești un astfel de cadou? Ți se pare absurd să primești unul? Consideri că jucăriile ar trebui oferite celor care au vârsta și timpul necesar să se joace cu ele? Aștept opinii!
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS