Mișcarea înseamnă prospețime

marți, 14 iulie 2015

Iar sună alarma... 8:00...dau să deschid ochii, dar mă lovesc de razele prietenoase ale soarelui ce vor să se furișeze printre draperii. Nimeresc cu greu „Oprește alarma” și-mi privesc fața și ochii care cerșesc somn în ecranul telefonului. Mi-am pus deșteptătorul să pot merge la alergat cu sora mea...nici ea nu dă semne că ar vrea să se trezească...e mai bine să îmbrățișăm pilota. Mă ridic cu greu din pat și fac alegerea între „Dacă nu alerg azi, de mâine...” și „Sportul îmi va da energie”.
În cele din urmă, după ce îmi spăl fața și dinții,  reușesc să îmi iau trening-ul și să mă pornesc cu „Moon and Back” în urechi, alergând pe  trotuar. Mă simt cel mai bine când îmi finalizez ruta propusă și îmi dau seama că în fiecare zi pot mai mult și mai mult. Acasă mă așteaptă cafeaua, viciul meu iubit, alături de biscuiți și un măr, dar și de tableta de pe care citesc noutățile: email-uri, facebook, ziare online. Nu lenevesc prea mult cu ceașca în mână, ci mă apuc numaidecât să îmi fac loc printre mormanul de vase din bucătărie și să le curăț. Este timpul să mă gândesc ce voi găti pentru prânz. E vara și am nevoie de ceva răcoros și care să nu pice greu la stomac, iar cum legumele sunt „a part of me” m-am gândit că n-ar strica o supă cremă de dovlecel. Mă apuc să răscolesc după ingrediente și să pun la punct acest fel de mâncare de sezon. Cât timp e pe foc, pot să aranjez rapid și lucrurile împrăștiate din camera mea.

Imediat după masa de prânz îmi place să petrec 30 de minute în pat ca să se așeze mâncarea. De obicei le petrec la TV, urmărind Paprika TV sau emisiunile de pe History Channel. Ținând cont că sunt studentă, pe perioada verii am un program mai flexibil, iar după ce mai citesc câte ceva din domeniul farmaceutic, îmi place să dorm cam o oră. Apoi merg la nepoțica mea, încercând să o învăț cum să se bălăcească în siguranță în piscina familiei sau ne jucăm cu mingea. Nimic nu se compară cu o baie în apa călduță a piscinei.

După atâta joc cu apa e timpul să vin acasă, să-mi întâmpin părinții de la serviciu și să hotărâm împreună ce servim la cină. Mama este bucătăreasa șefă, iar noi ne supunem cuminți. Câtă vreme așteptăm mâncarea, mai dăm o fugă prin curte să ne jucăm volei (eu, sora, tata) ori să culegem vișine pentru un compot răcoritor. Obișnuiesc să servesc cina înainte de ora 19:00, astfel știu că masa de seară nu-mi va îngreuna stomacul și pot fi în formă pentru alergatul de seară. Dăm startul pe la 22:00, pe răcoare, urmărind același traseu, dar la care ni se alătură și verișoara noastră. Încercăm să ne demonstrăm care din noi poate mai mult și are o motivație mai mare. Ajungând acasă, mă bucur din plin de un duș răcoros și știu că pot adormi ca un bebeluș după. 
Înainte se credea că efortul fizic, asociat cu căldura sufocantă a verii scad senzația de prospețime pe parcursul zilei, iar deodorantele nu se puteau ridica la efectul visat de protecție împotriva transpirației 100% și în plus iritau pielea după ras. Acum, am aflat de formula patentată MotionSense™, o inovație a firmei de renume Rexona, care stimulează mișcarea, astfel încât cu cât aceasta este mai intensă, și prospețimea se menține mai mult. Deodorantul Rexona este astfel unicul din lume care conține microcapsule activate de mișcare, ce se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru o prospețime de lungă durată. Cu alte cuvinte, Rexona sprijină mișcarea, oamenii care muncesc din greu, mamele și soțiile care au întotdeauna ceva de robotit prin casă, pe lângă mersul la serviciu, sportivii care se antrenează zilnic pentru a deveni cei mai buni, dar și persoanele care adoră să se simtă bine în pielea lor prin sport. Iată câteva curiozități despre mișcarea de zi cu zi:
Reține că Rexona nu te lasă la greu și că indiferent de ce activitate ți-ai propus să faci astăzi, vei fi protejat contra mirosurilor neplăcute și te vei putea bucura în voie de timpul cu cei dragi. Acceptă provocările vieții și bucură-te de ea cu fiecare clipă, pentru că acum ai un aliant de încredere, care te face să te simți bine în pielea ta. 
Am început să alerg încă de la începutul vacanței mele de vară, imediat după sesiune. Consider că este benefic pentru corpul meu și silueta mea. Astfel pot scăpa de kilogramele în plus într-un mod sănătos și pot avea mai multă încredere în mine.
  • Care este motivația ta atunci când faci sport?
  • Ai folosit până acum produsele marca Rexona?
  • Care sunt activitățile în aer liber care-ți plac cel mai mult?
Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS