Nou!! Gigantul QuickMobile în ProfitShare

sâmbătă, 25 aprilie 2015

Heeei, dragilor! După cum bine știți, QuickMobile împlinește anul acesta frumoasa ”vârstă online” de 10 ani. În cazul în care nu știți încă de marele ”Q” din domeniul tehnologiei, trebuie musai să aflați că încă din luna martie a anului 2005 a luat naștere un fenomen, ce avea să ajungă în scurt timp unul dintre cei mai importanți retaileri de IT&C din mediul online românesc. Pe parcursul acestor ani, acest brand a devenit unul tot mai cunoscut și apreciat, devenind partenerul de încredere pentru mărci de notorietate mondială, mândrindu-se la ora actuală cu peste 150 de branduri cum ar fi: Guess, Kenzo, Hello Kitty, Ferrari etc. Quickmobile este liantul între consumatorii și producătorii celor mai deștepte gadget-uri, punând accent cu precădere pe ultimele trend-uri globale din domeniul modei și new-tech, precum și din zonele “entertainment-ului”, artelor și new media. Așadar satisface ”foamea” de tehnologie a românilor și nu numai, bazându-se pe o rețea de profesioniști, ce beneficiază de infrastructură internațională a Grupului QuickMobile, ce include: QuickService- primul service door-to-door din România, dar și de sprijinul B2B International Distribution Team. Serviciile personalizate sunt atuul masivului ”Q-mobile”, oferind un altfel de shopping, într-un mod unic, accesibil și prietenos. Beneficiile de care te poți bucura ca și client al acestui retailer sunt nenumărate: consultanță specializată, ambient parfumat în magazine, oferte personalizate, livrare în ziua în care s-a făcut comanda, cele mai actuale metode de plată, servicii extra premium, garanția produselor până la 4 ani, service express în maxim 5 zile, toate fiind concepute cu unicul scop de a aduce ideea de shopping la un alt nivel. Pe lângă toate acestea,  QuickMobile a lansat conceptul de franciză disponibil global pentru toți cei care își doresc cu adevărat să facă o diferență în viața lor.
După cum vă spuneam, portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Să nu uităm că acest retailer a adus România pe harta țărilor care ține pasul cu tehnologia, astfel că începând cu 19 septembrie 2014 a scutit peste 1.500 de clienți de stat la coadă în fața magazinelor la lansarea Iphone 6 și Iphone 6 Plus. Ei doar au comandat și au așteptat comod în fotoliu smartphone-ul mult dorit. 
Personal, dețin un gadget de la QuickMobile: un încărcător portabil cu o putere de 3600 mA, ce m-a scos din mare dificultate în călătorii, când rămâneam cu telefonul descărcat prin trenuri la dus ori la întors. 
Ceea ce mi se pare interesant la această platformă este modul prin care-și răsplătește afiliații. QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux. Prin În cadrul rețelei de marketing afiliat QuickMobile în Profitshare ai ocazia de a câștiga bani online prin promovarea produselor QuickMobile. Fiecare vânzare generată de tine prin metodele tale de promovare va fi recompensată printr-un comision, după cum puțeți observa, foarte avantajos. De reținut este faptul că platforma se adresează mai ales tinerilor pasionați de tehnologie, care doresc să dețină ultimele device-uri scoase pe piață, de renume mondial. 
 Deci, să recapitulăm: pentru fiecare vânzare sau comandă generată pentru magazinul QuickMobile.ro, venită prin ”sudoarea frunții” tale de afiliat, vei primi un comision între 3% si 20%, în funcție de categoria produsului.

 Cum poți promova QuickMobile?
  • articole pe blog sau website
  • pe forumuri pe care ești activ
  • pe rețele social media
Cu ce poți promova QuickMobile?
  • widget-uri cu produse
  • link-uri de afiliat
  • bannere
Categorii numai bune de promovat, disponibile pe QuickMobile:
  • Telefoane
  • Tablete
  • Accesorii
  • Brand-uri de Lux
  • Gadget-uri
Cine contorizează toate eforturile tale? ProfitShare- rețeaua de afiliere cu cele mai mari vânzări din România, soluția de marketing online folosită de cele mai importante magazine și furnizori de servicii.

4 pași simpli pentru afilierea în cadrul ProfitShare:


  1. Fă-ți cont, doar introducând adresa de e-mail personală și o parolă de ”neuitat”.

2. Confirmi adresa de e-mail.
3. Completezi câteva câmpușoare cu date cu caracter personal.

4. Completezi mijloacele prin care ”te simți în stare” să promovezi produsele și serviciile QuickMobile, cum am făcut și eu!
Cam așa arată pagina de afiliat personală, după editările de rigoare!

Iată ultimele campanii și reduceri QuickMobile:
Nu uitați că odată cu implementarea ProfitShare la QuickMobile se dă startul unui concurs special pentru toți afiliații Profitshare. Acesta se va desfășura în perioada 1 Aprilie – 30 Aprilie 2015, iar premiul cel mare constă într-un Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de către QuickMobile. Desemnarea câștigătorilor va avea loc pe 1 Iunie 2015 pentru a permite procesarea comisioanelor. Clasamentul final va ține cont de valoarea conversiilor înregistrate și aprobate în perioada 1 aprilie – 30 aprilie și prin tragere la sorți indiferent de valoarea comisioanelor. Tot ce trebuie să faceți este să promovați cât mai multe produse QuickMobile, iar la finalul concursului, cei mai activi afiliați vor fi premiați în funcție de valoarea comisioanelor încasate. Restul premiilor oferite pentru locurile doi și trei, constau într-o tableta Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock.(sursa: Blog ProfitShare)
Eu am realizat un filmuleț de promovare a produselor de pe QuickMobile, pe YouTube:



Tu cum promovezi produsele QuickMobile?





Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS