Invitație la BlogSpring 2015- Câștigă un telefon Allview P6 Energy

miercuri, 15 aprilie 2015

http://bit.ly/blogspring2015


Dragii mei prieteni bloggeri,

Soarele-i sus pe cer, iar BlogAwards, alături de Blogatu.ro te mai provoacă la o competiție interesantă: Blogspring! În ce constă aceasta? Cred că v-ați obișnuit deja că pe creativitatea voastră se dau premii consistente. La fel ca și în cadrul celorlalte campanii, cum ar fi: BlogEaster, Crăciunul Bloggerilor etc. ești invitat să participi la cea mai mare competiție națională de blogging. 
Demonstrează tuturor că ești un adevărat maestru în arta scrisului, că știi să expui o temă într-un mod original și ia-le premiile sponsorilor. Trebuie să știi că bloggerii înscriși în cadrul concursului au libertatea de a participa la ce campanii doresc, câștigând premiile aferente acestora. Dacă însă participi la peste 75% dintre campanii și inviți și alți bloggeri să se alăture acestei competiții, scriind un articol pe această temă pe blogul tău, poți câștiga un supertelefon: Allview P6 Energy
Ce-aș face eu cu un astfel de telefon, dacă l-aș câștiga? M-aș bucura de camera principală cu Autofocus, de 8 MP și de înregistrare video Full HD1080p, pentru a imortaliza cele mai frumoase momente, călătoriile din viața mea. Aș putea vorbi cu orele la telefon, bazându-mă pe bateria de 5000 mAh, aș putea stoca 8 GB de date, putând să-i atașez un card micro SDHC de până la 32 GB. M-aș bucura de cele mai noi aplicații, datorită sistemului de operare Android™ 4.4, KitKat®, a unui RAM de 1 GB, dar și a unui procesor Quad Core 1,3 GHz. 

Iată mai multe detalii despre telefon:


Clasamentul bloggerilor se va realiza pe baza notelor primite din partea sponsorilor, note de la 1 la 10, cu zecimale, pe baza corectitudinii gramaticale a articolului, originalitate sau impact social media. Premiile vor fi trimise de către sponsori în decursul a 45 de zile lucrătoare de la desemnarea câștigătorilor. Poți scrie minim unul și maxim trei articole/campanie, iar cel mai bun va intra în cursa spre premiu. Noi sponsori se vor alătura concursului pe parcursul acestuia, deci fii tot timpul în gardă. 
Momentan, te anunțăm că te poți înscrie la campania AeroTravel, unde poți obține vouchere pentru pachete turistice, în valoare de peste 1000 RON.

Fie ca cei mai buni să câștige!

Ai participat vreodată la concursurile pentru bloggeri lansate de platforma BlogAwards? Cu ce premii te-ai ales?


Share Button


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS