Smartphone-ul prietenos al zilei vine de la Philips

marți, 28 aprilie 2015

                După cum bine știți, îmi place să vă pun mai mereu la curent (în limita timpului disponibil) cu smatphone-uri, gadget-uri și alte ”de-ale tehnologiei” care-mi stârnesc curiozitatea și interesul, de la companii îndrăznețe, puternice și cu viziune. Adepta device-urilor prietenoase, te invit să faci cunoștință cu Philips Xenium I908. De unde provine prietenul nostru de azi? Păăi, de la una dintre cele mai mari companii de produse electronice din lume, de origine olandeză, importantă în principal la nivel european, dar care s-a extins rapid și pe piața din Brazilia, Canada sau Mexic. 
            Cu toții știm că, produsele Philips de bază sunt electronicele și electrocasnicele de larg consum (inclusiv aparatele mici de uz casnic, aparate de bărbierit, de înfrumusețare, pentru mamă și copil, periuțe electrice sau aparate de cafea, iar cele precum telefoane mobile, echipamente audio, plazere Blu-ray, accesorii pentru calculator și televizoare sunt vândute sub licență. Pe lângă toate acestea, micii noștrii meșteri îmbunătățesc ”treburile” în domeniul medical, prin producerea de: scanere CT, echipamente ECG, echipamente de mamografie, echipamente de monitorizare, scanere MRI, echipamente de radiografie, echipamente de resuscitare, echipamente de ultrasunete și raze X; și produse de iluminat (inclusiv iluminat de interior și exterior, pentru automobile, lămpi, produse de control a luminii). 


Din categoria smartphone prietenos, accesibil tuturor, astăzi ne calcă pragul.........

Tadaaaaaaaaaaaa, Philips Xenium I908

Nu se poate să nu rămâi plăcut impresionat de design-ul acestui smartphone, ce adăpostește caracteristici de nivel înalt și își propune ca prin ecranul fullHD, de 5 inch și cu o rezoluție de 441 ppi să fie cu 36,5% mai clar decât un afișaj tip Retina. Cu un procesor cu opt nuclee, de 1,7 GHz, poți gestiona cu viteza luminii toate operațiunile dorite.  El te va cuceri încă de la prima utilizare, datorită camerei de 13 megapixeli, dispunând de culori care prind viaţă şi detalii de o claritate excepţională. Navigarea pe ecranul lat nu lasă nici ea de dorit, căci cu mişcări rapide şi fără efort, fie că navighezi pe site-urile web preferate, fie că urmăreşti ultimele fotografii şi clipuri video, ecranul de 5" îţi oferă imagini de neegalat, chiar şi atunci când eşti în deplasare.

De reținut este faptul că prietenosul nostru smartphone încorporează două cartele SIM pentru a vă permite să accesaţi conexiunile WCDMA şi GSM simultan. Acum vă puteţi bucura de o acoperire mobilă mai mare pe două reţele, cu un singur telefon, ceea ce înseamnă că va facilita cu mult comunicarea cu persoanele dragi și nu numai. Nu uita că ești ”cap de afiș” cu procesorul de 1,7 GHz, cu care poți accesa pagini web, videoclipuri, dar și descărca date la viteză mult peste medie.
Poți să devii ”fotograful genial”, imortalizânt cele mai speciale momente,  în lumina slabă a unui proaspăt apus la malul mării sau în orice situație, căci trebuie să știi că te poți baza pe blițul și obiectivul F2.2, ce va surprinde cele mai interesante detalii. Dar Philips îndeamnă la creativitate, la joc și joacă, prin diferitele moduri de fotografiere, precum: retuşarea automată a feţei, efectele de machiaj, imagistica la dinamică înaltă (HDR) şi fotografierea în cadre continue. Nu-ți face griji că experiențele îți vor fi limitate, căci Philips vine la ”purtător” cu o baterie de 3000 mAh, iar cum la modă este ”selfie”, rămâne la decizia ta când și cum să te pozezi cu camera frontală de 5 MP, cu un unghi amplu de 88 de grade, alături de orice lucru ce-ți face cu ochiul. Telefonul poate rămâne pornit şi în standby continuu pentru până la 45 zile după o singură încărcare și poate să-ți ofere posibilitatea de a efectua convorbiri timp de  37 de ore.

În ”bagajul” telefonului, mai adăugăm și vedeta Android 4.4, un sistem de operare ce îți oferă acces la cele mai inteligente aplicații. Delectează-ți simțurile cu cel mai subțire smartphone al timpurilor noastre, cu o memorie internă de 2 GB, ce poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD până la 32 GB
Pentru a-l cunoaște mai bine pe prietenul nostru, accesează pagina de facebook Smartphone Philips. Ai găsit acolo și alte smart-uri atractive pe care să le recomanzi? 

Am găsit un review ”live” al acestui device, ca să te conving cu tărie că merită să-l deții:


Aștept opinia ta despre firma Philips, dar și despre smartphone-ul zilei: Philips Xenium I908,cu interes!




Share Button

4 comentarii:

  1. CE INTERESANT!Am mai aflat inca un lucru util pe site-ul tau.As vrea si eu un astfel de smartphone, din cate stiu firma Philips are produse de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un review al acestui smartphone il gasiti si aici http://pontieftin.blogspot.ro/2015/03/philips-i928-review.html

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS