Dwyn Shop- magicianul tehnologiei actuale

vineri, 1 mai 2015

                 Articol premiat:
A fost odată ca niciodată un magician pe nume Dwyn. El se făcuse cunoscut acum 10 ani, în mediul online, datorită calităților sale mult apreciate de toți oamenii din Regat: seriozitate, rapiditate, siguranță, diversitate, comunicare, service, buyback. Dar multe persoane doreau cu adevărat să-l cunoască și să-i mulțumească pentru calitatea produselor pe care le comercializa. Așa că Dwyn făcu un adevărat castel de tech, situat chiar în București, pe Str. Thoma Ionescu nr 9, în Sectorul 5, unde oamenii puteau testa și vizualiza produsele mult visate. 



          Dar de ce este Dwyn așa de special? Păăi, este membru al ARMO (Asociația Română a Magazinelor Online), asociație ce are grijă să se respecte Codul de Bune Practici pentru Comerțul Online din România, dar și al Trusted.ro - Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online din România susținut de GPEC, APC România și Legile Internetului.

           Se știe că fiecare om îți dorește să fie în pas cu moda când vine vorba de tot ce cuprinde domeniul tech: smartphone-uri, gadget-uri, televizoare etc. Dar nu numai dorința de a deține un device performant macină mintea noastră, ci și necesitatea de a-l avea. Spre exemplu, un fotograf va avea nevoie întotdeauna de un aparat foto de ultimă generație, un om de afaceri trebuie să fie mereu conectat cu noutățile- trebuie să dețină cele mai bune smartphone-uri, iar cu cât omenirea evoluează mai mult, cu siguranță ce era odată wow va deveni curând fail. Dwyn cunoaște necesitățile tuturor și pune la dispoziție, la prețuri avantajoase, toate aceste instrumente, ce sunt întotdeauna la un nivel înalt. 

        Cum poți să te bucuri și tu de aceste produse? Comanzi azi, primești azi dacă ești în București, mâine dacă ești în afara Bucureștiului. Transportul este gratuit în anumite condiții, iar dacă nu, beneficiezi de tarife mult mai mici decât orice firmă de curierat. Poți comanda 24h/ 7 zile, bucurându-te de tot suportul online al specialiștilor lui Dwyn, care te călăuzesc spre produsul potrivit ție. Ai garanția lucrului de calitate, original, cu certificat de garanție de la producător (unde este cazul), iar orice produs neconform reclamat în 24 de ore este schimbat pe loc pe cheltuiala lui Dwyn.

         Cum răsplătești munca lui Dwyn? Poți plăti cash în magazin, cash la livrare (după ce verifici coletul), cu cardul în magazin, cu cardul online (sistem 3D secure), sisteme de rate, iar toate produsele sunt asigurate pe durata transportului. Beneficiezi de posibilitate de retur 14 zile daca nu ești mulțumit de produsul achiziționat. În fiecare zi se mărește oferta de produse, acoperind pe cât posibil o gamă largă de electronice, de la televizoare cu diagonala de 2m până la cabluri, mufe și accesorii.

            Ce siguranță oferă acest shop? Asigură service post garanție la orice produs din oferta lui, iar dacă produsul este achiziționat de la ei, beneficiezi de jumătate din costul manoperei, iar constatarea este zero. În plus beneficiezi și de extra-garanție la reparație. Prin buyback, îți poți face upgrade oricând pe perioada garanției la orice produs achiziționat de la Dwyn, alegând orice alt produs din ofertă, chiar și din altă categorie.

         Pe lista mea de dorințe, către magicianul Dwyn stau următoarele:
  • Smartphone- Amazon Fire Phone 32GB LTE 4G negru- garanție 12 luni, cameră de 13 MP, camera frontală de 1 MP, posibilitatea de a filma 1080p HD, procesor 2.2 GHz Quad-core Snapdragon 800 CPU, baterie de 2400 mAh (convorbiri de până la 22 de ore). Review aici:

  • Din categoria electrocasnice, mi-aș dori să dețin placa de îndreptat părul Rowenta SF6020D0_N, 2 în 1: îndreptare și ondulare, temperatură maximă profesională: 230 grade C, interval de temperatură: 130 - 230 grade C (5 setări), funcție ionică, încălzire rapidă: 30 sec, ecran LED, plăci subțiri profesionale: 2.4 cm, înveliș Ultrashine NANO Ceramic, culoare: argintiu. Iată ce pot face cu ea:


Deci să recapitulăm:


înseamnă 10 ani de experiență în sfera comerțului online, un magazin de încredere certificat Trusted.ro, cu produse de calitate, originale, ce prezintă garanție. Gama de produse se actualizează în pas cu noile tendințe și este una dintre cele mai variate, de la telefoane, tablete, televizoare, până la plite electrice, frigidere sau chiar cabluri și mufe. Livrarea se face oriunde în țară, în maximum 48 de ore prin Cargus/ Urgent Curier, cu posibilitatea de verificare, iar toate coletele sunt asigurate pe perioada transportului. Există multiple moduri de plată, card sau cash, online sau la magazinul situat în București.


Tu ce produse ai achiziționat sau vei achiziționa de pe Dwyn Shop?


Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS