Peste 50 de produse spun: Test me

duminică, 3 mai 2015

Dragi cavaleri și domnițe pasionați/ pasionate de tehnologie,

        Începând de astăzi puteți avea la dispoziția voastră gadget-uri interesante și gata de a fi puse la grele încercări. S-a lansat cea mai atractivă campanie de testat și câștigat premii pe bune!! Gama de produse variază de la tablete, tastaturi, UPS-uri, până la boxe, căști, mouse-uri etc. 

                             

The Order of Geeks este bătălia celor plini de entuziasm, bloggeri sau nu, care-și doresc să testeze în mod gratuit produse din domeniul IT. Fiecare produs are o perioada bine determinată de testare, ce nu include perioada de transport și livrare. De exemplu, pentru testarea tabletelor aveți la dispoziție doar 2 zile, iar pentru testarea tastaturilor doar 1 zi. Cheltuieli de transport vor fi suportate exclusiv de către organizator, atât la primirea cât și la returnarea produselor testa, prin firma de curierat Nemo. 
Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la adresa ioana.pelin@njoy.ro, până la data de 31.05.2015 și primești GRATUIT un pachet de screen cleaner de la nJoy. Primii 50 de participanți înscriși primesc automat un mouse nJoy TG9 gri. Mai multe puteți afla citind regulamentul campaniei.


Acest e-mail trebuie să conțină următoarele date:
-          Nume/Prenume
-          Grupa din care vrei sa faci parte
-          Produsele pe care vrei sa le testezi
-          Adresa de livrare completă (cu număr de telefon)
-          Forumul/blogul unde se postează review-ul
-          Copie după buletin 
-          Referință de activitate în online (link forum unde concurentul a mai postat un review)

 Grupele de testare au reguli separate și premii pe măsura așteptărilor. Ele sunt:




De reținut este faptul că după testare, participantul trebuie să trimită înapoi produsul la DAI-TECH SRL,  adresa Str. Popa Sapca nr.28 Timișoara, jud. Timiș, iar review-ul produsului testat trebuie să fie publicat în cadrul forumului/blogului partener, unde participantul are un cont deschis. După publicarea review-ului în forumul / blogul partener, participantul trebuie să posteze un scurt comentariu în minim 3 magazinele online, unde produsele sunt puse la vânzare. În cadrul review-ului  fiecare participant trebuie să își exprime părerea și rezultatele obținute în urma testării într-un mod coerent și obiectiv, iar orice punct de vedere trebuie susținut MUSAI prin poze și video, într-un articol nu mai scurt de 700-800 caractere. Trebuie să fiți conștienți că produsele se trimit spre testare mai multor participanți și pot prezenta urme de folosire sau pot fi desigilate atunci când vor sosi la voi.

Iată lista produselor disponibile! Tu pe care îl vei testa?

Eu am ales să testez: UPS Horus1000, Tableta Hector 8, dar și căștile Hyster.

Campania se încheie pe data de 31.07.2015, câștigătorii fiind desemnați prin tragere la sorți, cu ajutorul random.org, iar premiile vor fi trimise în decurs de 30 de zile.
În concluzie, ești pasionat de domeniul IT&C? Îți place să testezi produse tech? Prietenii te descriu ca un geek, mereu la curent cu ultimile noutăți și gadget-uri? Dacă răspunsul acestor întrebări este DA atunci TU ești omul pe care îl căutăm! nJoy pune la dispoziție peste 50 de produse din portofoliul său, pentru a fi testate.

Te-am făcut curios? Iată tot ce trebuie să știi pentru a intra în campania nJoy The Order of Geeks.

Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS