În plin sezon estival: Vacanță reușită la mare...

duminică, 21 iunie 2015

Este o zi înăbușitoare de vară, iar pe măsură ce orele dimineții se scurg parcă aerul devine tot mai apăsător și sufocant. Am lăsat soarele să-mi clătească fața, dând la o parte draperia și deschizând geamul...trebuie să mă concentrez și să mă pregătesc pentru ultimul examen din această sesiune. Nu ar fi destul de greu, dar fiecare rază de soare ce intră pe fereastră îmi teleportează gândurile către mare. Aș vrea să-i ascult din nou poveștile, lipindu-mi urechea de scoici, să-i simt furia prin valuri și să mă uit pe nisip așteptând răsăritul alături de oameni speciali. Mi-e dor de jarul focului de tabără, ce se va împleti cu sunetul de chitară, acompaniat de mare și de zâmbete, cântece, veselie. Mai e puțin...și visul va deveni realitate. Încă vreo săptămână două și sunt liberă să alerg desculță la malul mării, odihnindu-mi tălpile pe nisipul clătit de atâtea veacuri de mare. Sunt gata să-mi iau valiza și biletul de tren și să mă pornesc, așteptând din clipă-n clipă sosirea. De fiecare dată îmi promit că n-o să mai car atât de multe, iar valiza mea va fi mai ușoară...An de an îmi dau voie să încalc această regulă... Cui nu i-ar plăcea să stea întins pe un șezlong cu o băutură răcoritoare de-a dreapta-i?
Abia aștept ca pielea mea să fie oglinda soarelui și să capete note prietenoase de bronz. Consider că bronzul este un truc de când lumea și pământul, care nu numai că ascunde eventualele imperfecțiuni ale pielii, dar poate produce și iluzia unui corp mai suplu. Plus că pielea bronzată este de impact, atunci când îmbracă ținute de vară. Nu aș milita niciodată pe un bronz artificial, considerând că soarele-și face bine și destul de intens treaba pentru fiecare dintre noi. Nu este bine nici să lenevim toată ziua la soare în așteptarea bronzului perfect, căci asta poate însemna arsuri destul de dureroase, dar și un risc crescut pentru cancerul de piele. Cred că până în ora 11.00 dimineața și după ora 16.00 dupăamiaza sunt perioadele propice pentru bronzat, numai că nu trebuie să uităm de cremele de protecție solară, să purtăm ochelari de soare ce protejează de UV și să ne acoperim capul cu o pălărie sau un tricou. Pentru arsuri există nenumărate remedii naturiste precum gelul de aloe vera, apa florală de mentă, uleiul de măsline sau untul de shea.

Dar cu adevărat, există câțiva pași pe care, dacă îi urmăm vom avea cea mai fericită vacanță la mare și vom fi în centrul atenției:

  1. Bronzul uniform- el poate fi asigurat prin combinația a 4 uleiuri provenite de la comorile naturii: ulei de cocos, măsline, morcov și argan. Cel de cocos hidratează și oferă o frumusețe deosebită pielii, cel de morcov face pielea strălucitoare și protejează de razele UV. Efectul anti-îmbătrânire și accentuarea bronzului natural se fac cu ajutorul uleiului de măsline, iar cel de argan hrănește și hidratează pielea, prevenind îmbătrânirea (același efect ca cel de măsline amestecat cu avocado).
  2. Geanta de plajă dotată cu toate „armele” și primul ajutor în caz de orice incident major sau minor la plajă. Cu ea transportăm prosopul, uleiurile și loțiunea protectoare, șervețelele umede, balsamul de buze, un termos cu apă rece, pălăria și ochelarii de soare.
  3. Ținuta de „afișat” la malul mării: Toate doamnele și domnișoarele știu că la plajă nu te poți duce oricum, mai ales dacă nu cunoști ultimele tendințe în materie de costume de baie, rochițe, genți de plajă. Vreau să te informez că vara asta se poartă costume de baie, de la Cătălin Botezatu Store. Mie mi-a făcut deja cu ochiul un model:
Culoarea mea preferată este albastru, acest imprimeu îmi place foarte mult, iar sutienul este de tip triunghi și slipul tanga. Materialul din care este confecționat este de o calitate superioară (doar vorbim de CBstore) și cel mai important, este fabricat în România. Va reprezenta cu siguranță arma mea secretă de vara aceasta!

4. Este bine știut că în orice concediu, cel mai important lucru este să profiți la maxim de distracție și să nu închizi nici măcar un ochi. Așa că dacă ziua face loc nopții pe litoral, dă startul unor petreceri inedite și pe placul tuturor. Cei mai rezistenți petrecăreți vor aștepta probabil răsăritul, ce le va oferi energia de a o lua de la capăt. Uită de telefonul mobil și internet, grijile de acasă sau de la birou, ia-ți cea mai zurlie gașcă de prieteni și porniți veseli spre mare. 

5. Odată cu lăsarea serii, costumul de baie face loc ținutelor provocatoare, iar muzica îndeamnă toți turiștii să se distreze până în zori la cluburi sau terase. Imaginează-ți cum ai arăta pe niște tocuri marca CBstore!

...sau purtând un astfel de maieu, simplu, confortabil, dar de efect, care te scoate din anonimat prin dantela aplicată la baza gâtului:

....dar cu o geantă din piele ecologică, prevăzută cu un lanț auriu? Cu două compartimente ideale pentru adăugat trucurile ce ne mențin fresh toată seara. 

......ori poate o pereche de colanți comozi și care te fac să te simți în largul tău pretutindeni? Îți pun în evidență silueta și pot fi asortați atât într-o ținută casual, cât și în una glam.


  • 8 motive pentru care să comanzi un produs de la CBstore:

  1. O gamă variată de produse la dispoziția ta, organizate cât mai aerisit: eșarfe, genți, încălțăminte, parfumuri, costume de baie, cămăși, tricouri, pantaloni și multe altele.
  2. Livrarea în doar 24-48 de ore cu posibilitatea unui retur gratuit și banii înapoi în maxim 10 zile.
  3. Poți comanda și dacă locuiești înafara țării.
  4. Produse fabricate din materiale de calitate, în România.
  5. Articole bine expuse, sortate după preferințele fiecăruia.
  6. Posibilitatea de a evalua fiecare produs achiziționat.
  7. Tabel de mărimi accesibil.
  8. Reduceri și promoții pentru clienții fideli. 

  • Unde ai de gând să-ți petreci concediul vara aceasta?
  • Ai comandat vreodată produse de la CBstore?
  • Ce produse prezentate de mine ți-au făcut cu ochiul?
Share Button

2 comentarii:

  1. Nu am comandat niciodata de pe CBstore, dar am vazut niste genti superbe pe site.Concediul il vom petrece acasa si cred ca vom merge si la mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. am cumpratat tricouri de la Botezatu. Sunt bune, dar dupa cateva spalari parca se cam decoloreaza putin.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS