Organic Baby devine Rangali- aceleași produse cosmetice bio, sub un nou concept

vineri, 12 iunie 2015


           De când sunt studentă la farmacie, am început să iubesc mai mult natura. Pentru că în fiecare zi aflu alte și alte chimicale cu care industria ne „îndoapă”, începând de la pastile, arome sintetice din sucuri și chiar cosmetice și produse de îngrijire a corpului. Am evoluat de la clasicul spălat pe față de dimineață cu apă și săpun, la aplicarea în locul săpunului a unor emulsii cosmetice, măști de față și geluri de curățare, tonere, diverse tratamente pentru ten, loțiuni micelare, factori de protecție, creme hidratante. Dar toate aceste schimbări sunt menite defapt să ne facă mai frumoase, să ne protejeze fața de însăși natura din care am luat viață cu toții, dar care s-a transformat cu timpul într-un dezastru ecologic ce face rău. 
              Există un tip de produse de care încep să mă feresc cât pot- cele din industria cosmetică care folosesc sute de chimicale cancerigene, care încarcă pielea. Costurile lor de producere sunt relativ scăzute, prețurile sunt atractive și sunt foarte promovate, lucruri ce le determină pe mai multe femei să le utilizeze. 
                

         Din fericire, există și o categorie de produse de care te poți bucura și care a ajuns să crească văzând cu ochii, ceea ce nu face decât să mă bucure: Produsele bio. Printre comercianții online de cosmetice bio și nu numai se numără și Organic Baby, fiind unul dintre cele mai mari magazine care adoptă de-acum un nou concept „Be naturally beautiful”, promovând naturalețea și gingășia fiecărui om în parte. Odată cu schimbarea viziunii asupra a ceea ce înseamnă natura și cum poate fi ea concentrată în recipiente menite a fi utilizate pe pielea noastră, după 6 ani de existență pe piață, magazinul Organic Baby devine Rangali. Nu numai bebelușii și mămicile, cu adevărat cea mai vulnerabilă clasă când vine vorba de produse, dar și tinerii, adolescenții, adulții se pot bucura de aceeași gamă variată de produse naturale, de calitate, cu care Organic ne-a obișnuit deja. Un stil de viață sănătos este astfel promovat, explorând cu atenție minunățiile naturii, fără utilizarea unor produse sintetice, ce provoacă iritații sau îmbătrânirea accentuată în timp. 

Trebuie să știi că Rangali este importator și distribuitor al unor game de produse variate (produse organice și naturale non-food, produse pentru casă și tătici, bebeluși și mămici), importate doar din UK. Germania, Spania, Italia ori Franța, iar livrările se fac prin curier, la preț de importator. Vei găsi astfel concentrate o mulțime de seturi cu cele mai benefice uleiuri: de cocos, morcov, mentă, portocale, geluri de duș fără gluten, absorbante bio, șampoane îmbogățite cu vitamine pentru fiecare tip de păr și multe altele. 



Pentru bloggeri, Rangali păstrează Blogger program-ul, prin care oferă deținătorilor de canale Youtube, site-uri și bloguri personale posibilitatea de a testa un produs la alegerea de pe site, din anumite categorii, odată pe lună, în mod gratuit. Așa vei putea cu adevărat să recomanzi și altora magazinul online Rangali, de care se bucură sute de clienți deja.



Nu uita că te poți bucura de frumusețile și beneficiile naturii la aceleași standarde înalte ca până acum cu Rangali!

  • Ce produse de pe site-ul rangali ți-au făcut cu ochiul?
  • Foloșești produse cosmetice bio naturale? Sunt cu adevărat pe măsura așteptărilor?


Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS