HomeMajestic caută URGENT scriitori constanți

sâmbătă, 6 iunie 2015

Îți place să te documentezi cu privire la cele mai tari idei de home design? Ești îndrăzneț/ îndrăzneață în alegerea celor mai tari concepte în domeniu? Te pricepi la limba engleză destul de bine? Dacă la toate întrebările mele răspunsul este DA, atunci ești candidatul ideal pentru:

http://homemajestic.com/
HomeMajestic este un site ce prezintă idei de design interior și exterior, în limba engleză și reprezintă totodată și oportunitatea bloggerilor și nu numai, cu cunoștințe medii de limba engleză-scris să câștige un venit suplimentar. Articolele se plătesc în funcție de dimensiune, detalii expuse și cât mai multe poze sugestive. Tot ce îți trebuie este inspirație, creativitate și puțin timp liber. Poți posta câte articole pe zi dorești, fiind plătit pentru fiecare în parte. 
Chiar și eu am scris câteva, printre care: Rustic-Retreat. Mai multe detalii despre scrierea de articole vă poate da și prietena mea, Alina, care scrie de asemenea pentru acest site. Vă spun că nu este o treabă foarte dificilă deoarece Serhat Bakumdi, administratorul site-ului vă stă la dispoziție cu toate materialele documentative necesare și este disponibil aproape 24/24 ore pentru orice întrebare sau dificultate apărută. Tot el are răbdarea de a-ți explica detalii tehnice cu privire la postarea articolelor tale: sugestii despre ce cuvinte cheie să alegi, cum să încarci pozele la dimensiunile originale sau să pui link-urile unor arhitecți celebrii pe care ai decis să-i prezinți.

Avantajele unui scriitor constant pe HomeMajestic:

  • este la curent cu noutăți din domeniul design-ului interior, exterior și recondiționării de mobilier sau locuințe;
  • devine „popular” în mediul online, articolele fiind promovate pe diverse rețele de socializare (Twitter, Pinterest, Facebook etc.) cu un număr mare de abonați conectați la noutățile Homemajestic;
  • Își exersează și își perfecționează capacitatea de a redacta articole într-o limbă de circulație internațională- engleza;
  • Are un program „de scris” flexibil și după posibilități și este plătit conform muncii de documentare depuse;
  • Are la dispoziție un suport de documentare vast;
  • Primește un venit suplimentar, de mare nevoie în cazul studenților și nu numai.
Pentru mai multe detalii, contactați: sybakumdi@gmail.com

Share Button

2 comentarii:

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS