Din grijă pentru ai tăi...

luni, 22 iunie 2015

Încă de mici copii am fost sub protecția și căldura familiei. A fost locul unde cu adevărat și-au făcut loc primele noastre aripi, încă fragede pentru a călători prin lume, locul unde ne refugiam de orice „agresiune” din partea societății, a exteriorului. A fost motivul de a ne ambiționa să o părăsim, să ne croim drumul singuri prin viață, în ciuda faptului că e printre slăbiciunile noastre, prin sângele nostru. A fost motivul de a ne aminti de unde am pornit și unde am ajuns, etalonând acțiunile noastre. A fost speranță atunci când am întâmpinat obstacole noi sau prea greu de depășit...dar cel mai important, a fost acolo, nemișcată, cu făclia iubirii nestinsă, cu brațele-i veșnic deschise, cu același entuziasm de a te revedea, indiferent de cât ai rănit sau ce-ai făcut greșit...asta e FAMILIA. 
Odată cu trecerea anilor, vine un moment în viață când trebuie să-ți amintești că ai nevoie să te rupi din „sălbaticul” tău program și să o vizitezi, dar cel mai important: să-i oferi sprijin și să nu uiți că vremurile au fost tot la fel de grele, tot cu așa de puțin timp atunci când ea te îngrijea. Nu ai nicio scuză să o uiți, cum nu ai nici dreptul să o judeci! Poți doar să-i dovedești că ești mai bun pe zi ce trece, că ai dobândit o căldură sufletească pe care o poți împărtăși celorlalți. 
Ei bine...ajungi să te întrebi: Cum poți avea grijă de familia ta? Pe lângă dragoste, afecțiune, iertare și bunăvoință, care sunt hrană a sufletului, mai trebuie să ne îngrijim și protejăm și trupul. Știai că la nivel național aproximativ 700.000 de oameni interacționează cu Vivat săptămânal? 
Vivat este un lanț de farmacii independente, pe care este destul de ușor să-l recunoști în orașul tău. Este un cumul de farmaciști și experți bine pregătiți, care au elaborat pentru pacienți o trusă de prim ajutor pentru fiecare perioadă a anului, la prețuri mici, dar cu o eficiență sporită. Această trusă este defapt un set de medicamente deosebit de utile, pentru fiecare anotimp, fiind 8 la număr, ca de exemplu trusa pentru răceală sau cea pentru prevenție.
Vara aceasta Vivat recomandă trusa de energie, care-ți încarcă bateriile pentru vacanța sau concediul tău. Astfel te poți bucura de anotimpul călduros și să faci orice activitate îți trece prin cap, de la alergat până la înot, ciclism etc.  Am aruncat și eu o privire prin trusă și am descoperit numeroase produse pentru articulații, multivitamine și minerale sau medicamente împotriva infecțiilor de tot felul, deosebit de răspândite în rândul populației și pe care nu am vrea să le contactăm în concediul nostru. 
O astfel de infecție, care afectează tractul urogenital, dar și căile respiratorii estea cea cu Mycoplasme. Acestea sunt niște bacterii, care depind de organismul-gazdă și au o capacitate deosebit de bună de a se prinde de mucoasa genitală. La om, importanții agenți etiologici pentru producerea acestor boli sunt: Mycoplasma hominis și Ureaplasma urealyticum pentru infecțiile urogenitale și Mycoplasma pneumoniae pentru pneumoniile atipice. Infecția se poate transmite și prin contact sexual neprotejat sau chiar la naștere, de la mamă la făt. Astfel se recomandă tratamentul cu antibiotice pentru ambii parteneri. Simptomele sunt în general necaracteristice, iar ele depind de zona afectată (vagin, vezică urinară, rinichi, prostată, trompe uterine sau ovare), iar cele mai frecvente sunt necesitatea urgentă de a urina, modificări ale secreției vaginale și uretrale, dureri pelvine, dar și disconfort la contactul sexual sau dureri în zona renală. Deoarece aceste bacterii se întâlnesc și la persoanele sănătoase, este destul de dificil de spus dacă uneori ele reprezintă cauza bolii. Prezența și numărul Mycoplasmelor pe membrana organelor genitale depind major de activitatea sexuală și de numărul partenerilor. 
Acum că am aflat aceste informații deloc de neglijat de la Vivat, știu că în trusa lor voi găsi tratament pentru Mycoplasme, indiferent de sexul persoanei afectate:













Cu siguranță voi putea da o mână de ajutor persoanelor cu probleme articulare sau care se plâng de aceste infecții, recomandându-le trusa Vivat!

Sunt peste 800 de farmacii în toată țara, sub egida Vivat, care sunt foarte ușor de recunoscut (Eu deja am descoperit-o pe cea din orașul meu- Farmacia AC Anemona SRL):


  • Cunoști locul unde se află cea mai apropiată farmacie Vivat de casa ta?
  • Achiziționezi medicamente de la una din farmaciile din lanțul independent Vivat?
  • Ce părere ai despre trusa de prim ajutor elaborată de experții Vivat pentru acest sezon?


Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS