Heeei....zâmbește...se întâmplă lucruri bune în fiecare zi!

luni, 22 decembrie 2014


Simt uneori niște nervi aprigi în mine și simt cum sunt vânată pe nedrept de umbre. M-aș răzbuna pe orice și oricine, fără scrupule, dar mă opresc. Începe să-mi fie frică de consecințele pe care nu le voi putea suporta. Mi-e frică de inima ce nu o să se mai poată opri din sângerat, pedepsindu-mă. 
E rău să gândesc așa...căci viața așteaptă să o merit. Îmi dă în fiecare zi motive să râvnesc tot mai mult la bogățiile ei, căci și îngerii ar fi invidioși pe darul oamenilor de a simți iubirea și durerea, mai ales cât de dulce e fericirea după tristețe. 
Nu trebuie să aștepți minuni din cer, ele se nasc aici pe pământ, mai frumoase, mai omenești. Chiar și tu poți fi artistul uneia. Trebuie doar să ridici vălul rutinei ce-ți acaparează ochii, să te încurajezi și să visezi...mult și vicios. Să faci din fiecare clipă o amintire unică, să transformi orice lacrimă din cale-ți în zâmbet. E greu să ajungi la acest nivel...nivelul suprem de a te bucura din lucruri mărunte...dar este simplu când înveți să te hrănești din iubirea altora, să oferi fără să te aștepți la recompense...să realizezi ce-i cu adevărat valoros în fiecare om. 
Lucrurile bune se întâmplă în fiecare zi...avem parte de ele, dar le trecem cu vederea. Facem din orice supărare, un necaz devastator...din orice dezamăgire, un regret otrăvitor. E timpul să cauți sprijin, să oferi îmbrățișări, zâmbete și să persiste antidotul numit optimism. Gândește-te că ai un suflet care se activează când e încojurat de altele. 
Începe de azi să crezi în magia lucrurilor bune, să-ți telefonezi vechii prieteni și să le spui că ți-e dor de voi, să-i chemi la un film, să le gătești ceva bun și să nu te aștepți la superaprecieri. Pregătește-te să le oferi celor dragi patine, să vă bucurați împreună de iarnă, imortalizând orice ieșire cu aparatul foto sau telefonul mobil. Printează câteva din momentele cheie ale vieții tale și alcătuiește un panou, la care să privești zilnic când simți strecurându-se pe furiș o lacrimă pe obraz sau când simți pericolul unor supărări. 
Și mie mi se întâmplă lucruri bune...Tind să cred că evoluția omenirii și a tehnologiei nu ne distanțează de cei dragi, ci este menită să ne apropie, să ne faciliteze comunicarea.
Noul slogan de la Domo "Lucrurile bune se întâmplă în fiecare zi" exprimă ce-am expus mai sus. Ne hrănim dorul de rudele plecate la muncă în străinătate, vorbind pe internet de pe tabletă, le trimitem pozele imortalizate în țară, parcă suntem oarecum mai aproape de ei. Cu un simplu telefon îți poți chema toți prietenii la o megapetrecere, poți să le urezi "Sărbători fericite!" iar cu un simplu click pe laptop aflii orice informație utilă sau discuți eficient cu mai mulți amici.  Toate aceste gadget-uri care ne fac viața de zi cu zi mai ușoară se găsesc la Domo.

O campanie: BlogalInitiative

Un comentariu:

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS