O altfel de farmacie...

sâmbătă, 1 august 2015

Faptul că sănătatea nu se poate cumpăra nu e un mit și o știm cu toții. Dar ce te faci într-o lume în care suntem dominați de poluare, surmenaj și infecții care mai de care la tot pasul? Păi te gândești ce este mai bine? Să previi sau să tratezi? Desigur, a trata presupune că boala și-a făcut deja simțită prezența și ți-a creat un oarecare disconfort. Revenind la prevenție, cred că fiecare dintre noi știe cât este de important să aibă în casă sau în valiza de călătorie câte un as în mânecă pentru situații neprevăzute. Este perioada concediilor, a vacanțelor școlare și tot poporul de la mic la mare își face loc printre valurile mării sau printre drumurile anevoioase ale muntelui. Dar cum la o drumeție nu te poți aventura dacă nu ai echipamentul necesar, cum nici în mare nu te poți scălda, dacă nu știi să înoți, tot așa nu trebuie să uiți de organismul tău și de faptul că el se poate adapta mai bine sau mai rău, atunci când schimbi mediul. Cei mai vulnerabili la aceste schimbări sunt cu siguranță copilașii, dar și bătrânii. Asta nu înseamnă că exludem adolescenții sau adulții. 
Se spune că dintr-o călătorie trebuie să pleci numai cu amintiri frumoase, iar ca să fii sigură că acest lucru se întâmplă, dragă femeie, îți revine ție sarcina de a pune în bagaj câteva medicamente utile. Nu vreau să militez pentru consumul de pastile, dar cred că fiecare dintre noi s-a documentat câtuși de puțin despre medicamentele OTC ( over the counter), care se eliberează fără prescripție medicală și se administrează la nevoie. Nu trebuie să exagerăm totuși cu această nevoie. Revenind la vacanța mult așteptată, nu vreau să pun răul în față, dar vreau să faci un exercițiu de imaginație și să-mi spui...cum ar fi dacă:
  • În urma expunerii la soare prelungite, a-i suferi niște arsuri solare ce pot lăsa cicatrici definitive?
  • Digestia ta ar fi dată peste cap de alimentația de la hotel, dar și de alți factori?
  • Ți se îmbolnăvesc unghiile datorită nisipului și umezelii (mediu optim pentru dezvoltarea unor ciuperci)?
  • Părul tău nu rezistă la intemperii și se distruge văzând cu ochii?
  • Copilul tău tușește după ce s-a scăldat în apa mării până pe seară?
  • Capeți niște infecții incomode de sezon?
Nu ar fi deloc confortabil. 
Atunci, știai că poți să optezi pentru o alimentație echilibrată, achiziționarea de produse pentru protecție solară și produse fito-dermatocosmetice dintr-un singur loc? Știai că există un loc unde afli sfaturi practice de la farmacistul de serviciu? CumpărăMedicamente.ro este o farmacie online foarte prietenoasă cu clienții săi, aparținând lanțului EcoFarmacia, produsele fiind livrate din Brașov. Nu numai că aici ai întotdeauna medicamentele și produsele cosmetice de care ai nevoie, de la distribuitori de renume (Zdrovit, Alevia, AdNatura, Bioderma, Fares, Farmec, Gerovital, Uriage, Zentiva etc.), dar aici este și sursa ta de informare corectă și completă asupra sănătății și modului în care aceasta să se mențină optimă. 
Gândiți-vă că această farmacie nu vă obligă să cumpărați nimic, iar deseori în farmaciile comunitare nu vi se expun suficiente informații despre produse, din lipsa de timp a farmaciștilor sau vi se expun doar dacă sunteți dispuși să le achiziționați, ori vi se prezintă alternative pe motiv că „sunt mai bune” sau „sunt la ofertă”, fără alte detalii. 
La Cumpără Medicamente, ai garanția că decizia a fost doar a ta, după o informare corectă și consultarea specialiștilor. Aici găsești chiar și produse preparate în farmacie, lucru rar, deoarece majoritatea farmaciilor au rămas fără laborator propriu. 

Site-ul este aerisit și prezintă toate categoriile de interes ale pacientului:
Alimentele speciale sunt menite să asigure bunăstarea organismului, scăzând colesterolul și asigurând o bună digestie. Din această categorie fac parte: orezul integral, cerealele fără gluten, fructele uscate (goji, papaya), sarea marină, diverse semințe, dar și uleiuri ( de cocos, de portocale, de lămâie). Fiecare produs este însoțit de detalii despre modul de preparare (dacă este cazul), firma producătoare, ingrediente, gramaj, doze recomandate, dar și scopul utilizării.


Fito-dermatocosmeticele răspund unei palete întregi de nevoi cosmetice, fiind destinate diferitelor tipuri de ten. Printre acestea vom regăsi: BB cream pentru tenul mediu și închis, cu 15 % vitamina C și extracte bioactive din sâmburi de struguri și pin sau uleiul de avocado intens hidratant, pentru regenerarea țesuturilor.

Sănătatea și vitalitatea sunt asigurate de diferite ceaiuri, tablete și multivitamine, sortate corespunzător, exact ca într-o farmacie comunitară: Afecțiuni ale articulațiilor, Afecțiuni cardiovasculare, Alergii, Ceaiuri, Combaterea paraziților și a viermilor intestinali, Constipație, Diabet, Diaree, Durere de gât și Hepatoprotectoare.

Categoria cosmetice este foarte vastă și te scutește de drumuri inutile la farmacii sau mall-uri. Aici produsele sunt împărțite după locul sau tipul de problemă pentru care au fost concepute: acnee, cicatrici, îngrijirea ochilor, a corpului, buzelor, deodorante sau produse pentru protecția solară. 


Mama și copilul au locul lor special la această farmacie online, ce conține: produse pentru îngrijirea bebelușilor, dispozitive medicale, stimulente pentru lactație sau vitamine. 


Gleznieră. organizator de medicamente, antifoane sau burtieră? Toate acestea pot fi găsite la categoria „Aparate, Accesorii și dispozitive medicale”.


Și viața de cuplu trebuie menținută sănătoasă, de aceea Cumpără Medicamente a creat o secțiune ce tratează sau previne atât infecțiile, cât și alte probleme ale organelor genitale. Tot aici vom putea găsi teste de sarcină sau fertilitate.


Să nu uităm nici de preparatele în farmacii care sunt atât de utile organismului: uleiul de ricin, albastrul de metilen sau rivanolul. 

Bun, am prezentat numeroase produse utile și felul în care această farmacie online expune clienților într-un mod practic medicamente pentru toate tipurile de afecțiuni, dar cum ajung ele la noi? Transportul se realizează prin curier, în toată țara în 1-2 zile lucrătoare și este gratuit la comenzi de peste 100 lei. Se poate opta pentru returnarea banilor și a produselor în 14 zile de la primirea comenzii. Astfel, persoanele care se deplasează mai greu și nu pot ajunge mereu la farmacie, pot primi coletul cu medicamente acasă, în cel mai scurt timp posibil. 
Pe lângă toate aceste avantaje prezentate mai sus, poți profita de 3 săptămâni de reduceri la produsele din categoriile: protectie solară, alimente speciale și fito-dermatocosmetice
Cu alte cuvinte, recomand cu încredere farmacia online Cumpărămedicamente.ro pacienților cărora le place să se informeze, nu au întotdeauna timpul sau dispoziția de a merge la o farmacie, se pregătesc pentru concediu și vor livrarea unui cumul de produse rapid în confortul propriei case. Nu uita însă că medicamentele trebuie consumate cumpătat și conform prescripțiilor, vârstei și afecțiunii fiecăruia. Nu abuzați nici cu consumul de vitamine și citiți cu atenție informațiile referitoare la produsele cosmetice pe care vi le doriți: să se potrivească tipului vostru de ten și nevoilor pielii dumneavoastră. 
Multă sănătate!



Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS