Orice tip de afacere are nevoie de CONTAZEN (program de facturare online)

luni, 6 aprilie 2015

După cum afirma și  Ronald E. Osborn- ”Până nu încerci să faci ceva mai mult decât lucrurile la care te pricepi deja, nu vei evolua.” Orice manager sau contabil de succes este conștient că trebuie să fie întotdeauna la curent cu noutățile, mai ales cele legislative. Practic, pregătirea continuă face diferența dintre un simplu angajat și un superangajat. Mereu cei ce aleg calea simplă vor primi simplul, rămânând captivi într-o carapace ce le va împiedica dezvoltarea personală și profesională. 
Cu alte cuvinte, vreau să subliniez faptul că firma ta sau afacerea ta necesită un ”refresh” continuu. Știm că printre cele mai sâcâitoare aspecte în afaceri sunt hârtiile...actele fără de care orice activitate economică este în zadar. 
Îți propun să începi de astăzi să testezi platforma de facturare Contazen. O să vrei, cum e firesc, să aflii de ce nu te poți folosi în continuare de Microsoft Word sau Excel când vine vorba de facturi. Eu sunt gata să-ți prezint atuurile cu care Contazen vine în sprijinul tău și prin care se detașează de programele clasice și greoaie. Ce poți face cu ajutorul platfomei? Poți emite facturi, chitanțe, avize de oriunde te-ai afla, în cel mai scurt timp posibil. Facturarea online este ușoară, rapidă și exactă.  Poți emite factura cu sigla firmei tale, în mai puțin de 1 minut, în diferite monede și limbi. 

În primul rând, nu trebuie să achiziționezi din prima vreun  pachet de programe ori conturi online. Ai la dispoziție un număr gratuit de documente ce poate fi emis, după care rămâne la alegerea ta dacă dorești să utilizezi programul. Scapă de grija emiterii facturilor repetitive, căci acestea vor fi emise automat, iar clienții tăi vor primi documentul direct pe email.
În al doilea rând, gândește-te că ești prins într-o ședință importantă, dar totodată ești solicitat pentru emiterea unui aviz de însoțire a mărfii. Cu platforma Contazen, poți emite rapid un aviz, doar setând numărul de identificare unic al documentului, de oriunde ești sau de pe orice dispozitiv conectat la internet. 
Contazen în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.Contazen.ro respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dumneavoastră atunci cand utilizaţi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat şi aplică o minuțioasă politică de confidenţialitate.

Ca și utilizator înregistrat Contazen, poți beneficia de:
 1. Centru de asistență- există anumite persoane instruite care te pot ajuta când întâmpini orice tip de probleme.
2. SecuritateReduci considerabil riscul de a pierde informații esențiale păstrându-le criptat într-o bază de date securizată, cu back-up efectuat zilnic.
3. Tehnologie în CloudDisponibil în orice moment, de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Datele tale sunt în siguranță cu tehnologia cloud.

Ca să vă conving de utilitatea acestui sistem, am ales să apelez la un expert contabil, pe care să-l rog să testeze platforma Contazen, gratuit și să-mi dea câteva detalii atât despre contabilitate, cât și despre site-ul vizat. Iată ce a reieșit din discuția mea cu Buluc Simona-expert contabil:

Interviu cu Simona Buluc- expert contabil



1. Pe scurt și pe înțelesul tuturor, ce presupune job-ul de contabil/expert contabil?

Contabilitatea este știința fără de care afacerile n-ar putea funcționa. Ea implică înregistrarea într-o ordine cronologică și după anumite criterii, prelucrarea și publicarea informațiilor cu caracter financiar, cum ar fi: performanța financiară, fluxurile de trezorerie etc. Este un job dificil și presupune consecvență, punctualitate, seriozitate, profesionalism și ”puține ore de somn”.

2. Cum de ați ales această meserie? Au avut vreo influență persoanele din jur (părinții, prietenii) în alegerea făcută?

O prietenă mi-a influențat alegerea, dar ca să fiu sinceră, și eu mi-am dorit să am acest job, pentru că am conștientizat că este un domeniu bănos, potrivit studiilor pe care le absolvisem.

3. Cât timp din viață ocupă acest job? Se poate practica atât la birou, cât și acasă?

Se poate practica atât la birou, cât și acasă...din nefericire ocupându-ți o mare parte din timp.

4. Crezi că acest job este unul de viitor?

După părerea mea, întotdeauna va fi nevoie de contabili. Chiar dacă anumite firme dispar, fac loc altora să se lanseze.

5. Ce programe de facturare folosiți de obicei? Care este cel mai simplu și ușor de utilizat?

Saga C este preferatul meu. Îl folosesc de mult timp.

6. Ați auzit de Contazen, un program de facturare mult mai eficient decât Word sau Excel?

Nu am auzit, dar sunt deschisă noutăților.

7. După cum știți, v-am propus zilele trecute să încercați acest program de facturare online, să testați gratuit facilitățile acestei platforme. Cum vi s-a părut site-ul?

Da, ți-am urmat sfatul și mi-am făcut cont pe Contazen. Mi se pare un program destul de util și practic și mă gândesc destul de serios să-l folosesc pe viitor. Am citit și impresiile altor contabili și mi se pare un bun ajutor în acest domeniu.

8. Veți recomanda acest program și altor contabili, manageri sau altor persoane cu care colaborați?

Programul este destul de eficient în ceea ce privește facturarea, eliberarea de chitanțe, un lucru de mare folos firmelor cu care colaborez. Le voi recomanda cu plăcere.

9. Ce sfaturi ai pentru cei care abia au început o astfel de carieră sau pentru cei care își doresc să o urmeze?

Să fie perseverenți, optimiști, serioși și să se perfecționeze continuu. Trebuie să demonstreze că sunt printre cei mai buni.

Simona- expert contabil Galați, dar și alți oameni de succes din sfera afacerilor, cum ar fi: Ciprian M. Sabău- Director Economic la Sabău & Asociații Expertize Contabile Srl sau Constantin Ferseta- Fondator al Kuantero, StarEvo și 59sec recomandă cu încredere programul de facturare online: Contazen. 
Alege să-ți personalizezi facturile, să fii organizat, să ai acces la o evidență clară a documentelor emise, să automatizezi facturile repetitive, să colaborezi în echipă, dar și să crești securitatea datelor tale.

Achiziționează acum pachetul potrivit ție, bucurându-te de 20% reducere la pachetele anuale:



Share Button

Un comentariu:

  1. Interesant si util acest program de facturare online. Cei care au nevoie sigur il folosesc deja.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS