Participă la BlogEaster și iepurașul vine la tine cu un telefon Allview E2 Jump

sâmbătă, 14 martie 2015

http://bit.ly/blogeaster

Ești blogger? Îți place să scrii vrute și nevrute? Este momentul să arăți tuturor ce poți. Creativitatea și originalitatea sunt bine premiate în cadrul unei noi campanii, marca BlogAwards, în parteneriat cu Blogatu.ro, denumită blogEASTER . Poți câștiga premii în valoare  de peste 1000 lei, participând cu articole la fiecare dintre campaniile ce alcătuiesc acest concurs. 
  • Condițiile sunt simple:
  1. Ca blogger, ai liberate deplină să alegi la ce campanii vei participa. Poți participa doar la una sau la mai multe, având șansa să obții premiile aferentei fiecăreia. 
  2. Clasamentul se realizează în funcție de notele primite de la fiecare sponsor, ce acordă punctaje de la 1 la 10, cu tot cu zecimale. Ai grijă, lupta va fi strânsă!
  3. Premiile acordate la fiecare campanie vor fi livrate de sponsori în decurs de 45 de zile de la finalizarea concursului respectiv. 
  4. Un blogger se poate înscrie cu minim unul și maxim 3 articole, iar articolul cel mai bine cotat intră în cursa spre premiu.
  5. Acestui regulament i se atașează și regulamentul aferent fiecărei campanii.
  6. Pe parcursul campaniei se vor alătura și alți sponsori.
  • Ce mai aștepți? Eu deja m-am înscris cu un articol pentru campania Optica Shades. De la acest sponsor ai șansa să primești o pereche de ochelari de soare polarizați Ray Ban, până pe 9 aprilie. 
  • Contazen așteaptă să premieze bloggerii inspirați cu o tabletă UTOK 1005D, până pe 6 aprilie, iar Jingle pune la bătaie două tablete, dar și o cameră foto digitală până pe  10 aprilie.
  • De la Vivat Familia te poți alege cu o tabletă Allview AX5 Nano, tot până pe 10 aprilie.
  • Site-ul Accesoriul.ro pune la bătaie premii în bani, iar Mopiel oferă pe lângă sume de bani și vouchere de cumpărături. 
  • Aștept să citesc cu drag și articolele tale. 

Pe lângă faptul că vei fi premiat de către sponsori, printre care se numără cei expuși mai sus: Vivat Familia, Optica Shades, Contazen, Mopiel și mulți alții, ai șansa să câștigi și un telefon de la Allview. E2 Jump este telefonul conceput pentru cei care trăiesc intens clipa, iar adrenalina este punctul forte din viața lor. Design-ul urban, ce împletește nuanțe de verde și negru, protecția împotriva ploii sau a jeturilor de apă, amplificatorul audio NXP, ce asigură un sunet clar, dar și camera principală de 5 MP sunt atuurile pentru care merită să deții acest device. 
Dacă ești spontan, adori plimbările cu bicicleta, rolele, îți plac călătoriile și vrei să imortalizezi orice moment, ori să trăiești senzații tari, fără teama că telefonul tău ar avea de suferit, alege Allview. 
De ce mi l-aș dori eu? Pentru că ultima dată când am vrut să fac ceva ”nebunesc”, al meu telefon X s-a făcut un ”spider” adevărat, chiar la prima căzătură. Ca să nu pățești și tu ca mine, achiziționează Allview E2 Jump, ori participă la blogEASTER și poate fi al tău cât de curând. 

Mult spor în cea mai antrenată competiție pentru bloggeri români! Abia aștept să te lauzi cu ce ai câștigat!!!

2 comentarii:

  1. Foarte interesant telefonul. Resistent la apa, suuper tare

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant premiul adica telefonul E2 Jump ,e noul telefon de la Allview arata foarte tare acest telefon.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS