Primăvara poartă pantofi la modă 2015 Mopiel

marți, 17 martie 2015

Primăvara blândă, bine ai venit și pe la noi! Abia îți așteptăm parfumul florilor care să ne inunde sufletul. Până însă vei reuși să-ți faci simțită prezența și-ți vei pune la punct mantaua ta proaspătă și verde, presărată cu flori multicolore,  pantofii de damă Mopiel sunt gata să-și asorteze ”purtătorii” cu surprizele tale. 

Că tot veni vorba de anotimpul renașterii, al gingășiei, Mopiel este gata să serbeze primăvara lui 2015 cu o colecție cu imprimeuri florale, ce reușește să scoată orice doamnă sau domnișoară din anonimat. Pielea naturală din care este confecționată încălțămintea, ce conferă o calitate deosebită, net superioară, este modelată astfel încât să ilustreze modele florale de inspirație rusească, ce fac ca fiecare pereche de pantofi să fie unică. Casele de modă europene au apreciat munca meșterilor de la Mopiel la un vestit târg de încălțăminte de la Milano, iar printre clienții acestui magazin online se numără atât români, cât și italieni, istraelieni, germani ori francezi.

Și domnii se pot bucura de noile tendințe și au de unde să aleagă. Culori brutale, precum roșu se îmbină armonios cu cele terne, cum ar fi gri sau nuanțe de bej. Așadar cuplurile își pot asorta încălțămintea și se pot ridica la pretențiile primăverii.

Nu mai trebuie să pierdem timp prin magazine, cu vremea asta numai bună de meditat prin parcuri...Încălțămintea online Mopiel ne stă la dispoziție. Dacă totuși te interesează să probezi perechea de pantofi care ți-a atras atenția, află că Mopiel și-a deschis magazine în Constanța, Focșani, Buzău și urmează să se extindă și în București și Galați. 

M-am potrivit de minune cu acești mirifici pantofi, având siguranța că nu voi plăti un lucru care se va deteriora ușor. Experiența și profesionalismul datează încă de la înființarea firmei, anul 1994. Pantofeii de damă lăcuiți sunt disponibili în mai multe culori, cum ar fi: bej, mov, negru etc. , cu un model tradițional destul de simpatic.
Atunci când frunzărești noua colecție de la Mopiel este greu să te decizi care model ți se potrivește mai bine. Vei alege cizme de vară? Pantofi sau sandale? Abia aștept să-mi spui ce produse ți-au atras atenția.
În privința calității, te pot asigura de ea, căci certificatele atestă acest lucru:





Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS