O poveste fabricată în România- Karla.ro

duminică, 29 martie 2015

A fost odată ca niciodată...

         O regină deosebită, pe nume Karla. Toate doamnele și domnișoarele o apreciau, pentru că ea avea cele mai frumoase rochii, de ocazie sau office, topuri, fuste sau pantaloni de o calitate impresionantă și pe care nu aveai de unde să le procuri, mai ales că erau încărcate de frumusețe, eleganță și bun gust. Dar Karla știa că toate femeile merită să poarte astfel de ținute, care să le pună în valoare și să le facă reginele propriului bal, de aceea a creat un mic atelier, plin de articole vestimentare, la prețuri accesibile. Vremurile s-au schimbat, iar atelierul a fost transpus într-un site  plin de rochii Karla.ro.

 Dar nu numai femeile suple se pot bucura de acest privilegiu, căci regina noastră are articole pentru toată lumea, dar și un grafic de mărimi cu ajutorul căruia poți alege ce ți se potrivește.







 Înțelegerea nevoilor clientelor este cel mai important atuu pe care Karla îl deține. Așadar, dacă ai realizat o comandă și din orice motiv doriți schimbarea produselor, ai la dispoziție 14 zile să ceri acest lucru, fără niciun cost suplimentar. Dacă dorești doar returnarea produselor, trebuie să le expediezi în ambalajul original, completând înainte formularul de retur de pe site, suportând cheltuielile aferente curieratului.
Așteptarea coletului nu durează prea mult, căci în doar 48 de ore ai rochia pe care ai visat să o porți la orice eveniment, chiar la ușa ta, primind chiar și o garanție de 2 ani. 

Ca să te conving că vei găsi produsele cele mai deosebite, care să-ți pună în valoare talia ori să mascheze eventualele imperfecțiuni ale corpului, am ales să-ți prezint câteva, care-mi sunt mie pe plac:
Rochie office Estella
Ținuta casual de la birou, pe placul meu, ar fi:

Share Button

Un comentariu:

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS