Cu sau fără Optica Shades?

marți, 10 martie 2015


A fost odată ca niciodată povestea ochelarilor de soare...

Și ea sună cam așa...

Au debutat pe ”scena lumii” încă decând inuiții îi foloseau pentru a se apăra de soarele ce se oglindea în zăpadă, confecționați din fildeș, ori decând judecătorii chinezi îi purtau pentru a-și ascunde expresiile faciale de martorii pe care îi interogau. Iată că astăzi au ajuns accesoriul nelipsit de pe năsucul firav al doamnelor , ori de pe cel aspru al domnilor. 

De-a lungul timpului, cum lumea a evoluat mai pe toate planurile, și ochelarii de soare se pot mândri de ce-au ajuns să fie. Un accesoriu indispensabil, care, dacă este confecționat din materiale de calitate rezistă și te protejează cu adevărat de lumina uneori deranjantă a soarelui. O adevărată bătălie se dă acum între ochelarii polarizați și cei normali. Caut să citesc și eu păreri și păreri despre cine va ieși învingător de aici. 

Și iată cum am reușit să mă număr printre fanii ochelarilor polarizați, care nu sunt simple bucăți plasticate de design, ci chiar protejează vederea. Dacă ar fi să alegi între: Să te afișezi cu ochelarii de soare doar de dragul modei, indiferent de calitatea lor sau să-ți păstrezi vederea, care oricum se alterează cu timpul, ce ai alege?

Ochelarii polarizați cresc cu adevărat confortul vizual al purtătorului, elimină reflexele orizontale ale luminii ( ce cauzează acel efect de ”orbire temporară” ), permit perceperea culorilor reale, diminuând astfel senzația de oboseală de la nivelul ochilor. Cei mai frecvent folosiți sunt cei cu lentila maro, dar îi putem descoperi într-o gamă foarte variată de culori ale lentilelor, cum ar fi: albastru, verde, galben. Sunt ideali pentru persoanele care conduc des, pescari, cei ce practică sport în aer liber, dar și ”muritorilor” de rând, ca: eu. Pot să vă spun că sunt înnebunită după ochelarii Ray Ban Aviator. E modelul de ochelari în care pot spune că mă încadrez cu brio. Eleganța, protecția de razele UV, dar și materialele din care sunt confecționați sunt atuurile cu care m-a convins site-ul Optica Shades că merită vizitat pentru alegerea ochelarilor perfecți și care m-a cucerit de-a dreptul cu prețuri tentante și pe buzunar de student. Îmi pot proteja noua achiziție cu tocul din piele, primit cadou la comandă, de zgârieturi, dar și cu laveta de curățare profesională. 

Ce trebuie să știi despre Optica Shades? Standarde ridicate, clienți mulțumiți de ani de zile, servicii de calitate, prețuri justificate corect. Livrarea se face prin curier, oriunde în țară, comenzile ajung la destinație în 24 de ore, iar dacă produsul nu este pe placul tău îl poți returna în 15 zile. Te sfătuiesc să apelezi cu încredere la ei, dacă vrei ca povestea ta să aibă un final însorit. Nu mai pierde timpul căutând prin magazine, ci alege să vizualizezi de acasă categoriile care ți se potrivesc: Ray Ban Carbon Fibre, Ray Ban Cats sau altele. Abia aștept să aflu ce ai  ales.



Share Button

4 comentarii:

  1. O gamă foarte variată și prețuri de-a dreptul accesibile. Like it!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ochelari de soare nu pot purta, sunt cam mioapa, dar vad ca eu preturi bune.Multumim pentru recomandari.

    RăspundețiȘtergere
  3. M ar interesa sa stiu daca intr adevar sunt produse originale, atestate cu certificat de autenticitate. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele sunt originale. Poti lua legatura cu cei de la Optica Shades ca sa te convingi!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS