Webrahost- investiții cu cap pentru site-ul tău

sâmbătă, 21 martie 2015

M-am gândit de nenumărate ori să achiziționez un domeniu propriu, după cei 3 ani și ceva de blogging și de cutreierat platforme. Majoritatea bloggerilor preferă să investească, mai ales într-un domeniu .ro, căci avantajele sunt nenumărate.
În primul rând, audiența va fi sporită, căci deținerea unui domeniu propriu inspiră profesionalism și încredere. Cu timpul, având drept suport cititorii fideli, te poți extinde realizând diferite subdomenii, categorii, forumuri sau chaturi.
În al doilea rând, erorile se vor diminua considerabil. Temele vor lucra mult mai bine și vei scăpa de scripturi care o iau razna. Datele tale vor fi securizate și vei avea mereu acces la orice colțișor al site-ului tău.
Mai întâi trebuie să știm clar ce pași trebuie să urmăm după ce achiziționăm domeniu. ro sau .com:

Alegerea hostului de încredere!

Ce este un host?

Hosting/web hosting sau găzduire site înseamnă că închiriați, pentru o anumită perioadă, un anumit spațiu de găzduire pe discurile de stocare ale unui server,care are una sau mai mute conexiuni permanente la internet.

Pentru toate acestea există o singură soluție: 
 
Webrahost este un serviciu oferit de Webrasoft SRL. Au peste 10 ani de experiență în domeniul găzduirii și dezvoltării aplicațiilor web, oferind atât servicii de găzduire web, înregistrare domenii, găzduire email, cât și servere virtuale (VPS). Deoarece calitatea îi reprezintă, găzduiesc în prezent peste 1000 de site-uri, având clienți din toată Europa.
Pentru a asigura cele mai bune servicii web, platforma promite că:
  • Site-ul tău va fi întotdeauna disponibil;
  • Datele tale vor fi întotdeauna protejate;
  • Serviciile sunt accesibile ca preț.
Pe lângă toate astea...
Sunt prezenți în cele mai bune datacentere din România și pot oferi o încărcare rapidă, indiferent de mărimea site-ului tău. Serverele  pot fi configurate să utilizeze tehnologiile web necesare funcționării tuturor site-urilor. Sunt parteneri acreditați RoTLD pentru înregistrarea domeniilor .RO, garantând astfel înregistrarea domeniilor rapid și în siguranță.
Prețul este un factor important care influențează decizia clienților. Află că Webrahost oferă cel mai mic preț pentru înregistrarea domeniilor, doar 25 de euro, alături de pachetul de găzduire. Profită și tu acum de aceste oferte. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS