Colțul copiilor

duminică, 14 decembrie 2014


În urmă cu vreo doi anișori a pășit în această lume un copil gingaș, care ne-a înveselit casa și ne-a încălzit inima. E vorba de nepoțica mea, Amalia, un munte de inocență ascuns într-un prichindel mic. I-am purtat de grijă mai toți ai casei, dar mi s-a părut că eu m-am atașat cel mai tare de ea, căci îmi seamănă în gesturi și la chip. Timpul a trecut cam repede și a ajuns să crească frumos alături de noi. Au început să ne emoționeze primele ei cuvinte și faptul că ne spune pe nume și ne îmbrățișează, că ne face să zâmbim privindu-i năzbâtiile.
 
 În preajma sărbătorilor de iarnă, știind cât de mult înseamnă pentru copii așteptarea moșului m-am gândit să apelez la BabyTrend, unde găsești jucării și jocuri câte vrei, cu care Ami să se joace și să învețe în același timp. O cărticică electronică cu animale i-ar prinde bine, zic eu.
Fiind un anotimp prielnic zăpezii, m-am decis că și o săniuță ar bucura-o nespus.
Sania Rider marca Baby Dreams, fabricată după un design plăcut, este un cadou ideal, pentru cei ce iubesc aventurile și provocările iernii. Caracteristica cea mai importantă a sacului de iarnă Speedy, constă în faptul că, în interior este căptușit cu lână, oferind astfel căldură permanentă, chiar și la temperaturi sub 0 grade.
 
De ce să comanzi de la BabyTrend?
  • Site-ul este aerisit, cu categorii bine stabilite, cum ar fi: Igienă și sănătate, Camera copilului, La plimbare, Jucării și jocuri etc.
  • Beneficiezi de numeroase reduceri în preajma sărbătorilor de iarnă.
  • Ai garanție la toate produsele.
  • Există și un blog unde te poți bucura de concursuri și informații suplimentare.
  • Ai posibilitatea să verifici stocul produselor și data când acestea vor sosi la tine.
  • Livrarea produselor se face în 24 ore de la confirmarea comenzii. Poți fi informat despre statusul livrării, sunând la unul dintre numerele de telefon.
  • Comanzi cu încredere, iar în cazul în care nu ești mulțumit de model, nuanță, sau alte aspecte, ai posibilitatea de a returna produsul în 30 zile de la primire.
  • În acest moment plata comenzii tale poate fi făcută, prin ramburs cu numerar direct la curier, online direct pe site cu cardul, sau prin ordin de plată.
  • Poți compara produsele între ele.
  • Poți să setezi o alarmă-preț prin e-mail.
Ce mai aștepți?
 
De la simplitatea unei comenzi până la confortul oferit prin livrarea la domiciliu, shopping-ul pe babytrend.ro înseamnă, pe lângă consultanța gratuită, și timp prețios economisit, timp de petrecut alături de micuțul tău. Totul e ușor, rapid și relaxant. De aceea cumpărăturile www.babytrend.ro sunt doar un alt mod de a-ți manifesta bucuria de a fi părinte.


O campanie: blogawards

 
 

Un comentariu:

  1. Sunt produse interesante, uneori mai ieftine decat in magazinele traditionale. Sa fie sanatoasa aia mica!Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS