Esență...de concurs

joi, 5 februarie 2015

www.el-divino.ro
Într-un mediu online ticsit de brand-urile altora, am aflat de la o colegă de blogosferă, ellafairytale, de un concurs atractiv pentru bloggeri ce promovează produse românești, la prețuri avantajoase. Nu e vorba de orice produs, ci chiar de parfumuri, care trebuie să se ridice întotdeauna la așteptările clienților și să satisfacă mofturile fiecăruia. Dovada că și în România se poate, o reprezintă El Divino, care există pe piață încă din 2005, la dispoziția tuturor celor care vor să-și achiziționeze parfumuri sau chiar vor să le comercializeze. Nu ezita să comanzi acum monstrele ce cu siguranță îți vor încânta simțurile și să te apuci de propria ta afacere, alături de acest brand. 
Dacă ești blogger, poți să participi la un concurs deosebit, în care vei avea ocazia să testezi esențele franțuzești ce dau valoare acestor produse și ulterior să le recomanzi și altora. De asemenea, firma organizează și concursuri pe rețele de socializare, cu premii atractive. 

Un comentariu:

  1. Draga mea, bine ai venit in concurs, intamplarea a fost sa afli de la mine, si ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Sunt deosebite parfumurile, cu siguranta voi comanda de la ei. Preturile sunt bune, si cel mai important cumparam de la romani parfumuri de lux la preturi de producator.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS