Mințile creative se pregătesc temeinic de Mărțișor

joi, 22 ianuarie 2015

Mintea-mi fuge  cu pași timizi și gingași spre anotimpul de primăvară, rămâne totuși un gând frumos, căci uitându-mă pe fereastră am să dau tot de mormane noroioase de zăpadă, aruncate alandala de autorități. Ne pregătim de renaștere, deși cerul e mohorât azi, mâine ne rugăm să fie mai senin. Sunt sigură că vom mai fi acaparați de un nou val de zăpadă, până să simțim cu adevărat mirosul proaspăt de verde al naturii. Până atunci, stând la căldurică ne putem pregăti de luna femeilor- martie chițibușind ceva original și bun de oferit mamelor, bunicilor, surorilor. 
Cine pot fi eroii noștri în arta mărțișoarelor originale, dacă nu artiștii handmade? Pe lângă Irina, care ne-a împărtășit cu drag creațiile și gândurile ei, într-un interviu acordat într-o altă lună a cadourilor-decembrie, chiar aici, suntem gata să întâmpinăm și alte mâini dibace, lansând o provocare, alături de GemSale, o platformă plină cu mărgele și accesorii, unde artiștii își găsesc materiile prime. Dacă ești gata să ne arăți cât de creativ îți construiești propriile mărțișoare, aici este locul tău. 

Voi alege câteva dintre mic-uneltele propuse de acest site și îți voi testa imaginația întrebându-te: Ce reușești să faci cu ele? Ai la îndemână următoarele produse, iar doamnele și domnișoarele așteaptă curioase să le surprinzi. Vei reuși oare? 
  • Ca să fie marțișor în adevăratul sens al cuvântului, nu trebuie să-i lipsească celebra împletitură alb-roșu, ce semnifică puritatea, renașterea, pacea, asociată iubirii de aproape. La GemSale dispui de: 
Panglică alb-roșu 6mm-3 metri
Șnur alb-roșu, lungime 44 cm














    Punguțe mărțișoare-100 buc




  • Ambalajele sunt și ele importante:
Cartoane mărțișoare- 100 buc















Poți alege alte accesorii mărțișoare, precum cutiuțe, cartoane, alte modele de șnururi, mărgele din lemn, scoici, figurine.
  • Ca să fie cu adevărat deosebit, panglica poate fi asociată cu:
Bază brățări-lanț metalic inimioară
Tortițe cercei-bază














  • Ca să fie tradițional și ”cu noroc” poți alege: 
mărțișoare plastic- pe care să le recondiționezi

Păpuși textile
















Beneficiezi și de alte accesorii bijuterii, ca sprijin.
  • Dacă dorești să confecționezi chiar tu o figurină, GemSale îți poate fi de folos cu pistol piercing, adezivi rezistenți, plastilină FIMO de toate categoriile, sârme pentru bijuterii, accesorii din argint. 
!!!!Toate produsele postate aici sunt doar sugestive. Ai la dispoziție în articol link-uri de unde poți alege alte accesorii si materii prime pentru a-mi prezenta oferta ta de mărțișoare originale. Eu o voi promova la rândul meu mai departe. Poți achiziționa accesoriile oferite de GemSale, la prețuri avantajoase, să realizezi mărțișorul, să-i faci poze și să-mi explici mie și cititorilor cum l-ai confecționat sau îți poți prezenta doar ideea printr-un comentariu, ori articol pe blogul tău handmade, cu poze și link-uri ale produselor pe care tu le-ai putea utiliza pentru a realiza niște mărțișoare cu adevărat speciale, folosind platforma GemSale.

Nu trebuie să fii neaparat artist handmade ca să-ți exprimi opinia despre ce ai putea realiza cu produsele de la GemSale pentru Ziua Mărțișorului. Aștept cu interes ideea ta!


O campanie: BlogAwards
Articol realizat cu sprijinul: voi trece aici paginile artiștilor handmade care răspund prin comentarii cu ideile lor creative, eventual poze, schițe sau doar text. 

Share Button

5 comentarii:

  1. Sunt tare frumoase. Martisoarele mi-au placut mereu,am confectionat si eu diverse modele.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mărțișoare deosebite, eu aș folosi baza aceea de brățară argintie la care aș adăuga charm-uri realizate de mine din plastilină Fimo (ex. buburuze, trifoi, ghiocei și alte floricele). Mie îmi plac mărțișoarele originale, iar o pereche de cerceluși din FIMO cred că ar încânta pe toată lumea. Putem folosi bazele simple sau tortițele de pe GemSale, iar cercelușii îi putem agăța de cartoanele specifice mărțișorului cu șnur alături :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi nu ma pricep la realizarea acestor lucruri pot sa le apreciez. Au un farmec aparte...mai ales ca pot fi personalizate, ceea ce le transforma in unicat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un articol foarte util, cu siguranta de acum o sa aleg martisoarele create de mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi place ideea de a personaliza mărțișoarele. Eu , ca o adeptă a stilului mai tradițional, optez pentru mărțișoarele simple....dar, pe care le pot particulariza cu diverse accesorii în dependență de destinatar. GemSale oferă o gamă interesantă de ”mărunțușuri”, cu ajutorul cărora fiecare mărțișor poate deveni special. Like it!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS