Blog My Valentine- 2015

duminică, 18 ianuarie 2015


Iată că BlogAwards-ul ne surprinde și în 2015 cu campanii de toate felurile și care ne pun la bătaie creativitatea, în competiția cea mai populară dintre bloggeri. După ce această platformă ne-a surprins cu concursurile: Toamna Bloggerilor și Crăciunul Bloggerilor, iată că lunile ianuarie și februarie sunt destinate scrierii de articole, în cadrul unui challenge la fel de reușit ca și altele: Blog My Valentine.

Cu alte cuvinte, dragi bloggeri, vă invit la scris articole cât mai atractive în cadrul campaniilor nou lansate, cum ar fi Genius Travel, CrisSmile, GemSale( la care am și câștigat într-o ediție trecută) și nu în ultimul rând Scaune Online. Bineînțeles că acestor campanii li se vor mai alătura și altele, iar tu poți participa la cât de multe poți duce, după câtă inspirație ai. Se pun la bătaie atât premii în bani, cât și produse. Clasamentul se va realiza ca urmare a notelor primite de sponsori, iar primii 10 bloggeri clasați au parte de premii surpriză. Te poți înscrie cu un articol, maxim 3/ campanie, juriul acordând fiecăruia note. Sfătuiesc toți bloggeri să se înscrie, nu doar pentru premii, ci și pentru interacțiunea cu alții, să observe modul diferit în care competitorii lor își expun ideile și să își exerseze abilitățile sale, să ceară sfaturi altora. 

Aștept un comentariu cu articolele tale pe care deja le-ai înscris în acest concurs, a cărui dată limită este 10 februarie. Vreau sa aflu care credeți ca sunt atuurile unui blogger bine cotat și cum ar trebui să fie structurat un articol, pentru a primi punctajul maxim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS