Au mai rămas doar 2 zile. Ce mai aștepți?

vineri, 6 mai 2016

Au mai rămas doar 2 zile până la simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Dacă ești hotărât în privința viitorului tău și îți dorești să faci carieră în domeniul sănătății, nu rata această oportunitate. Ai încă timp să te înscrii pe: http://simulare.ssmg.ro/.
  • Ce este Simularea Examenului de Admitere?
Este un proiect sub egida Facultății de Medicină și Farmacie din Galați, fiind realizat în colaborare cu Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG), care dorește să-i ajute pe candidați să se acomodeze cu atmosfera de examen, dar și să-și testeze pregătirea până în prezent. 
  • Cui se adresează proiectul?
Grupul țintă este reprezentat de elevi din clasele a XII-a, care finalizează licee sau colegii, dar și altor persoane care-și doresc să se numere printre studenții Facultății de Medicină gălățene. 
  • Cum va decurge simularea propriu-zis?
Participanții înscriși pe site trebuie să se prezinte de la ora 8:00 la locația simulării- corpul CDT (MG) al Facultății de Medicină și Farmacie Galați, strada Eroilor, colț cu Nicolae Bălcescu (fosta Policlinică), unde achită la fața locului taxa de participare, în valoare de 25 RON, iar accesul în sălile de examen le este permis începând cu ora 8:30.
 La ora 9:00 ușile vor fi închise și se va începe examinarea propriu-zisă, care va dura 3 ore (la fel ca și examenul standard), timp în care participanții vor fi supravegheați riguros de voluntarii SSMG. Ulterior finalizării timpului de lucru, conform unor șabloane predefinite se vor calcula notele de admitere  obținute de fiecare participant, iar la final se va face un clasament cu cei „admiși/respinși”. După aceasta, există o sesiune de discuții libere, în care studenți de la specializări și ani diferiți de studiu vor oferi informații și vor încerca să răspundă la cât mai multe întrebări venite din partea candidaților. 
  • Despre organizatori:
SOCIETATEA STUDENŢILOR MEDICINIŞTI GALAŢI (SSMG) a fost înfiinţată pe 26 iunie 2009, fiind o organizaţie democratică şi independentă, faţă de orice autorităţi publice locale sau centrale, partide politice, sindicate, or-ganizaţii non-guvernamentale, fundaţii, culte religioase, instituţii de în-văţământ, precum şi faţă de orice alte persoane fizice sau juridice de drept public sau privat române sau străine, dar îşi rezervă dreptul de a întreţine cu acestea relaţii de colaborare, precum şi dreptul de a exprima punctele de vedere ale membrilor săi faţă de orice chestiune de interes public. Asociaţia îşi desfăşoară activitatea în scopul promovării şi apărării drepturilor şi inte-reselor profesionale, sociale şi culturale ale membrilor săi, precum şi a satisfacerii nevoilor acestora în domeniile: ştiinţific, cultural, social, civic etc., din cadrul „FACULTĂŢII DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE” GALAŢI. SOCIETATEA STUDENŢILOR MEDICINIŞTI GALAŢI este membră a UNSR (Uniunea Naţională a Studenţilor din România) cu drepturi depline.

Organizatorii îți urează mult succes!

Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS