A fi sau a nu fi însoțiți de butonii de cămașă?

marți, 3 mai 2016

        Vă întrebați probabil ce valorăm noi în viața voastră...de ce este bine să ne aveți alături? Poate o parte dintre voi ne consideră demodați, dar cum se face totuși că ne aflăm în prim plan la prezentările de modă ori în diferite magazine? Cu ajutorul nostru, oamenii de afaceri se fac remarcați și sunt înveliți  într-o aură de eleganță.
           Ne numim butoni cămașă și suntem indispensabili ținutelor business sau de gală, partenerii din umbră a celor mai rafinați bărbați, trăsături delicate ce-ți definesc propriul stil. Suntem butonii eleganți, ce îți conturează încheietura mâinii în cel mai nobil moment al vieții tale- căsătoria, făcând-o mândră pe cea care pășește la brațul tău pe drumul vieții și suntem acolo când îți încununezi apogeul în carieră. Te facem remarcat la cine festive, să fii demn de admirația fiecărei femei.

             Probabil că știți că în lumea afacerilor, ținuta nu se iartă. Hainele pe care le porți sunt de cele mai multe ori un criteriu în a obține un teren, a câștiga o licitație sau a încheia un parteneriat durabil cu puternici colaboratori, căci după cum afirma și un proverb spaniol „Adevărul nu trebuie arătat gol, ci în cămaşă”. Sunt nenumărate procese câștigate în lume de avocați bine îmbrăcați și cu o parte din „teme” făcute acasă. Asta nu înseamnă neaparat că pentru a-ți câștiga respectul într-o societate, trebuie să scoți din buzunar economiile de-o viața pentru excursia din Maldive, multă lume considerând că aceste accesorii (butonii) sunt scumpe și că este suficient să se afișeze cu o cămașă albă, un costum și niște pantofi lăcuiți. Da! Este destul dacă vrei să te menții în anonimat. Totuși, nici nu vă cerem să exagerați în a vă dichisi: Ați văzut bărbați de succes care să se împodobească ca un brad de Crăciun cu bijuterii? Nu! Pentru că stilul masculin nu presupune ghirlande la gât, ci ceva mai practic: butoni de cămașă.

De-aici puteți trage singuri concluziile: A fi sau a nu fi însoțiți de butonii de cămașă?

DA! Pentru că noi suntem cei ce-ți oglindesc personalitatea, caracterul, ne asortăm bine și cu nasturii cămășii, dar și cu acul cravatei, suntem „arma secretă” a unui bărbat, pe lângă ceas și batista de buzunar. Suntem acolo:
  • ·   Când vrei să ai un as în mânecă: Pe lângă papion, cravată sau batistă de buzunar, îți poți pune în lumină întreaga ținută care te reprezintă, asortând-o cu butoni cu pietricele, ca de exemplu:  •  Când vrei să-ți etalezi pasiunile chiar la încheietura mâinii: Suntem ceea ce cauți atunci când vrei să transmiți un mesaj, însoțit de o notă de bun gust și rafinament. Fie că ești pasionat de muzică, fotografie, ești supereroul în viața cuiva sau un microbist înrăit, putem reflecta toate acestea pentru tine! Noi suntem butonii haioși:  • Când treci prin diferite etape ale vieții și te dezvolți. Suntem perfecți pentru orice vârstă- de la butoni de cămașă viu colorați pentru tineri, până la butoni vintage pentru cei care au depășit  „ale tinereții valuri”.
  • Când vrei să oferi o surpriză plăcută cuiva drag: Suntem un accesoriu numai bun de făcut cadou unui tată- pentru a-i mulțumi pentru toată grija acordată pe parcursul vieții, unui soț iubitor, pentru a-i demonstra cât de mult îl apreciem ori pentru prietenul vitezoman sau petrecăreț din gașcă. Însoțiți de o elegantă casetă de butoni, suntem cadoul original care ar bucura orice gentleman. Cu alte cuvinte, butonii de cămașă nu trebuie să fie absenți din garderoba unui bărbat modern. Fie că sunt butoni clasici, casual, de ceremonie (butonii de mire)  sau personalizați, din cristal sau sticlă suntem un simbol al bunăstării, ce-ți întregesc imaginea de succes. 
Dacă te-am convins că te merităm, ne găsești aici: 
Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS