Atenție! Începe SuperBlog 2015!

marți, 8 septembrie 2015

Am prins curaj, am mai crescut, mi s-a mai copt tărtăcuța și am hotărât să mă angajez într-o competiție longevivă de blogging, a cărui start s-a dat încă din 2008 și ajunge deja și la ediția lui 2015. Se numește SuperBlog și provoacă orice blogger să scrie în două luni de foc cele mai originale și sclipitoare articole, răspunzând probelor de concurs propuse de anumiți sponsori, deloc puțini: Banca Transilvania, Total Pro Beauty, Chic Ellite și nu numai. Recunosc, până acum mi-a fost teamă să mă aventurez în astfel de competiții, credeam că Facultatea de Jurnalism sau talentul înnăscut la scris sunt singurele care te propulsează ca blogger în lumina cititorilor tăi. Dar cum întotdeauna trebuie să ne depășim limitele, consider că SuperBlog este o provocare pentru blogosfera românească, dar și un prilej de a cunoaște bloggeri de seamă și de a lega prietenii cu oameni de la care ai ce citi și învăța. Desigur, blogul tău va deveni mai cunoscut publicului, cât și sponsorilor și vei ști în ce manieră trebuie abordate anumite articole ca să placă, dar mai ales vei învăța să scrii din inimă, spunând o poveste, chiar și dacă este vorba de advertoriale. 
Te invit să te alături acestui concurs de „condeie virtuale”, iar la 1 octombrie să dăm startul acestei încrâncenate competiții și fie ca cei mai buni să câștige!
Share Button

Un comentariu:

  1. Bun venit in SuperBlog 2015! :) Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog. :) Inspiratie din plin si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS