Poftiți de dormiți

marți, 20 ianuarie 2015



Mi se pare mie sau ne trezim mai obosiți decât ne culcăm? Rutina zilnică, stresul, probleme de orice tip sunt printre puținele lucruri care ne determină să nu dormim tocmai confortabil. Nu mă confrunt cu aproape niciuna din ele sau nu mă afectează așa tare, dar odihna tot nu mi-e liniștită. Am săptămâni bune decât mă vaiet ca o băbuță de dureri la nivelul coloanei, ce se ameliorează pe scurte perioade de timp, după masaj cu unguente adecvate. Am ajuns la concluzia, nu că aș suferi de nu știu ce boală, ci că sunt niște factori care-mi intensifică durerea: statul în poziția incorectă la laptop, în laboratoarele de la facultate, ori tendința de ”cocoșat” îmi dau mari bătăi de cap. Lor li se mai asociază și perna ori salteaua pe care dorm, care bineînțeles nu e adaptată întotdeauna la nevoile fiecăruia...sau da...Cum? Saltele Online îți explică!! Platforma se bucură de un real succes, fiind locul 1 în vânzarea online a saltelelor, dar și a accesoriilor destinate acestora: huse, perne ori pilote. Metoda de livrare net superioară, în cel mai scurt timp, calitatea produselor și servirea ireproșabilă sunt puncte prin care au ajuns printre favoriții a peste 15.000 de clienți, cărora le-au soluționat problemele, nu prin simpla vânzare, ci și prin consiliere. Dacă vrei totuși să cunoști această echipă tânără, bine antrenată în sfera vânzărilor și cu plinul de cunoștințe despre fiecare produs în parte, ai ocazia să o faci în București, Bd. Ion Mihalache, nr.62, la un showroom ce reunește toată gama de saltele pe care le poți testa. Nu te impacienta dacă nu locuiești în capitală, căci firma bine cunoscută încă din 2006 are toate modele de produse pe stoc și ți le va livra în maximum 2-3 zile lucrătoare prin firma de curierat. Dacă totuși se întâmplă ca unele produse să nu figureze pe stoc, articolele se realizează pe comandă. Prețurile sunt pentru fiecare, având posibilitatea de a plăti și în rate.


  • După o documentare mai minuțioasă asupra site-ului, vă pot spune următoarele:

Veți găsi tipuri de saltele ortopedice, superortopedice, superioare, premium, pentru copii, precum și accesoriile aferente. Alegerea depinde numai de client, care se poate orienta după: gradul de circulație al aerului, elasticitatea, confortul, comportarea la mișcare, tipul de material din care este confecționată salteaua, nevoile sale, eventual părerile altor cumpărători.
Vă pot recomanda însă: Salteaua Ortopedică Lux, la care dispuneți și de perne cadou, are două fețe, garanție de 3 ani și numeroase avantaje structurale. Somnul odihnitor, pe un suport dur este acum posibil cu salteaua Fitness Memory 4M, care prezintă și 20% discount. Special pentru bebeluși, salteaua Cocos Evo, din fibră de cocos reușește să ofere o poziție corectă în timpul somnului, nepermițând dezvoltarea acarienilor.

Dacă ești nehotărât și nu poți reuși să alegi cea mai optimă variantă, există și un ghid de alegerea a saltelelor, cu sfaturi despre importanța somnului, relaxarea coloanei vertebrale, dar și criterii după care te poți orienta. Abia aștept să-mi spui ce ai ales!

O campanie: BlogPoint
Article design: Ionutzz

Un comentariu:

  1. O saltea buna, ne face somnul mai placut, inainte aveam un pat cu o saltea antica, si ma trezeam cu dureri de spate, acum am una ortopedica si am scapat de disconfort.Frumos articolul tau, si util.Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS