La frunzărit de telefoane

duminică, 4 ianuarie 2015

Auzisem demult de Allview, încă de pe vremea când tata deținea un telefon foarte practic de la ei, care a supraviețuit cu brio riscurilor la care a fost expus la serviciul tatei.
Acum o săptămână am intrat într-un phone store cu gândul să-mi cumpăr un telefon nou. Am rămas plăcut suprinsă de evoluția celor de la Allview, având ocazia să investighez câteva modele de smartphone care provin de la ei.
M-a impresionat faptul că o companie românească reușește să aibă o asemenea ascensiunea pe piața plină de Galaxy-uri, iar avantajul cheie cu care consider că au reușit să se propulseze atât de sus într-o piață suprasolicitată de telefoane este următorul: Telefoanele Allview oferă posibilitatea separării convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri în rețele diferite la cele mai mici costuri.

Există desigur și alte avantaje care te fac să alegi cât ai clipi această companie, cum ar fi: aplicațiile software de mare utilitate integrate pe device, garanție extinsă de 3 ani la majoritatea telefoanelor disponibile, asistență telefonică și pe e-mail referitoare la detalii despre produsele achiziționate, și multe altele pe care poți începe să le descoperi și tu aici.

Dorind să vă conving, așa cum m-au convins și pe mine site-ul, review-urile amicilor, precum și magazinele de utilitatea produselor Allview, încep prin a vă descrie trei dintre acestea, care mi-au atras atenția și vă aștept să completați și voi lista cu altele, în caz că le dețineți deja. 
Țin să menționez că m-a lăsat mască și modul de organizare al site-ului, cu prezentarea detaliată a fiecarui produs, însoțită de poze concludente. Până la urmă ”fabrica” de la Brașov reușește să fie prezentă și pe piețele din Germania, Olanda sau Spania. 


1. Telefonul Allview P7 Xtreme

Design-ul spune tot la acest telefon: subțire ( ultra-slim, grosime de numai 8,45 mm), durabil( carcasă unibody), practic, plăcut de utilizat. Experiență vizuală de neuitat cu ajutorul ecranului de 4,7”, iar display-ul îți garantează consum minim de energie și este protejat de Dragon Trail X Glass. De asemenea, este primul smart de la Allview care beneficiază de cameră rotativă, astfel că cei 13 MP se pot transforma din cameră frontală în principală  și invers (detaliu extrem de important, deoarece la alte device-uri calitatea pozelor cu camera frontală lasă de dorit, deși camera principală se conformează așteptărilor). Poți filma și Full HD dacă dorești.  Dacă ești pretențios și-ți dorești cele mai actuale aplicații, bazează-te pe procesorul Octa Core de 1,7 GHz. Te vei bucura și de melodiile preferate, cu o redare de calitate cu ajutorul sistemului DTS. 

Ascultă o părere avizată aici:

2. Telefonul Allview X2 Soul

Fascinant de subțire( doar 5,55 mm), elegant, îmbrăcat în întregime în sticla Gorilla Glass 3, cu
rezistență sporită la zgârieturi, cu display Full HD SUPER Amoled de 5”, dar și având senzorul Atmel, care-i permite să fie utilizat chiar și cu mănuși sau cu mâinile umede sunt detaliile care m-au impresionat de-a binelea la acest telefon. Consum energetic redus, multi-tasking avansat, 2GB RAM, procesorul puternic Octa Core MediaTek MT6592 de 1,7 GHz te fac să deții un gigant al tehnologiei în propriile mâini.
Imortalizează momentele speciale cu camere foto de 13, respectiv 5 MP, ascultă cu mare acuratețe artiștii favoriți, dar bucură-te și de funcții jucăușe ca Fake Call, Fast Menu, Black screen gesture, ori Floating video.

Iată aici minunăția tehnologiei:


3. Telefonul Allview C6 Quad


Pe scurt, este un device ce-ți permite să exploatezi maxim internetul, prin tehnologia 4G. Face parte din categoria smartphone-urilor singleSIM, având un display de 4,5”, protejat de o sticlă destul de rezistentă la lovituri și zgârieturi (la care în cazul altor smart-uri trebuie să ți-o procuri singur) . Te mai poți bucura și de versiunea sistemului de operare: Android 4.4, KitKat®, care va permite rularea aplicațiilor favorite la cele mai înalte standarde. Spațiul de stocare destul de mare ( 8GB), ce poate fi completat cu un card microSD de până la 32 de GB, viteza procesorului Quad Core cu frecvența de 1,3 GHz, dar și camera principală care dispune de 5MP cu Autofocus sunt detaliile care te fac să alegi cu încredere produsul. Tranferul de fișiere prin WiFi direct, ori Bluetooth (4.0) , dar și posibilitatea de a te conecta la TV sunt alte argumente rigide pentru care n-ar trebui să-ți lipsească acest telefon. 
Iată tot ce-am povestit, mai amănunțit aici:
 !!!!Important: Poți câștiga și tu un Allview C6 Quad, dacă participi la acest concurs: http://www.blogawards.ro/campania-allview/ .

3 comentarii:

  1. Ai facut schimbari la tema blogului.Imi place cum arata. Un astfel de telefon mi-ar placea si mie, al meu e un mic demodat.Un articol foarte interesant.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un articol interesant care m-a captivat inca de la inceput, si eu imi doresc acest minunat telefon :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Super articol :) Adevarul e ca in ultima perioada cei de la Allview s-au dezvoltat foarte mult si chiar au telefoane faine :*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS