Korill- Un supliment pentru inima ta

miercuri, 7 iunie 2017

          Putem spune că la fiecare pas suntem înconjurați de emoții, de la prima întâlnire, până la primul sărut, de la examenul de licență și până la interviul de angajare, suntem adaptați să facem față zilnic cumulului de trăiri, din care ne șlefuim pe noi înșine. Fiecare etapă a vieții presupune emoții, iar fiecare zi este gata să ne ofere noi oportunități, să ne ajute să ne descoperim, iar la fiecare colț mai pândește și câte o provocare. Nu întotdeauna ceea ce simțim este pozitiv, căci uneori mai presărăm și o doză de furie, egoism, rachiună sau se abate asupra noastră un val de tristețe. Toate sentimentele sunt constructive, dar pe atât de tare pe cât ne călesc pentru viață, pe-atât de mult ne pot afecta și sănătatea.
                În ultima vreme se vorbește din ce în ce mai mult despre stres, un factor nelipsit din viața cotidiană: stresul de a da randament cât mai bun la locul de muncă, grija pâinii de mâine pentru copii sau calculul cheltuielilor zilnice ori relațiile defectuoase interumane ne alimentează cu o „boală”, care este pe atât de invizibilă și nedureroasă, pe atât de gravă. Când suntem stresați sau acaparați de sentimente negative ne odihnim mai puțin, avem o dietă defectuoasă și tendința de a sta izolați. Printre principalele consecințe care izvorăsc din aceaste probleme sunt: stările depresive, un posibil început de gastrită sau probleme cu glanda tiroidă, însă cel mai afectat pare a fi aparatul cardiovascular.

                Tot mai multe persoane au probleme cardiace de la o vârstă fragedă, majoritatea dintre aceștia fiind diagnosticați prea târziu. Bolile de inimă sunt dintre cele mai diverse, de la hipertensiune arterială, până la cardiopatii, iar netratate corespunzător pot conduce la episoade de infarct miocardic, care se pot solda cu moartea. Cardiacul „confirmat” trebuie să ia medicație toată viața pentru a preveni aceste riscuri, să aibă o dietă atent controlată, lipsită de sare, să fie atent la efortul fizic pe care îl depune, ori la perioadele caniculare din an.
                Un alt factor asociat tot mai adesea cu bolile de inimă este și colesterolul, care se poate depune pe artere și vene, formând plăci ateromatoase, care împiedică un debit corespunzător de sânge și un aport optim de oxigen și substanțe nutritive către țesuturile organismului. Nivelul colesterolului crește prin  consumul de alimente grase, dar și stresul cotidian poate conduce la exacerbare, prin urmare echilibrul colesterolului nu poate fi întotdeauna controlat strict din dietă.
                Există totuși numeroase căi prin care ne putem proteja de afecțiunile cardiovasculare, care odată instalate ne urmăresc toată viața, iar numeroase studii au demonstrat cu succes acțiunea acizilor grași precum omega 3, omega 6, principii ce pot fi regăsite în numeroase uleiuri de pește, dar și în uleiul de krill. 
                O importantă sursă din acest produs o reprezintă suplimentul Korill, produs de Sanience. Capsulele moi conțin 500 de miligrame de astfel de ulei, sub formă de capsule moi, ușor de administrat. Produsul susține sănătatea aparatului cardiovascular, refăcând necesarul de acizi grași esențiali și de antioxidanți naturali, nutrienți importanți pentru organism. 
                Aceste grăsimi benefice omega-3 reduc semnificativ riscul de debut al bolilor cardiace sau al declanșării atacului de cord, dar au și un rol important în funcționarea creierului, îmbunătățirea memoriei, întărirea sistemului imunitar și favorizează și mobilitatea articulațiilor.


                Krill-ul este o specie de animal marin, un crustaceu ce se regăsește în toate oceanele lumii, iar denumirea de krill se traduce din norvegiană ca fiind „puiet de pește”. 


Uleiul de krill este deja cunoscut pentru faptul că reglează nivelul colesterolului și al trigliceridelor, astfel că protejează sistemul cardiovascular, menținând și tensiunea arterială în limite normale, fiind un aport benefic de acizi grași esențiali și antioxidanți naturali, asemeni uleiului de pește. 
          Pentru ca inima ta să funcționeze, arborele cardiovascular trebuie „udat” cu Korill- ulei de krill.
Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS