Nivea HairMilk- ritualul de îngrijire al părului tău

luni, 22 mai 2017

Întotdeauna am căutat ce este mai bun pentru părul meu, pornind de la șampoane până la diverse măști preparate în casă sau achiziționarea altora din comerț. 
În ultima perioadă, am avut curajul de a testa primul șampon de la Nivea ce conține proteine din lapte: Nivea HairMilk, alături de balsamul de păr din inovatoarea gamă. Pot spune că niciun șampon nu m-a surprins atât de plăcut prin mirosul delicat, nu foarte strident, care persistă pe păr, dar și prin textura cremoasă, mătăsoasă, deosebit de ușor de aplicat și clătit. 
Înarmată cu Nivea HairMilk și ținând cont  de sfaturile de frumusețe pentru păr de la Nivea, pot spune că după fiecare spălare, firul de păr este mult mai moale, hidratat și regenerat și îl pot pieptăna și aranja mult mai ușor.
Printre sfaturile Nivea de care țin cont se numără: evitarea pieptănării părului atunci când acesta este umed, pentru a preveni ruperea firelor de păr, masarea scalpului la șamponare, pentru stimularea circulației și utilizarea limitată a feonului și a plăcii de păr, care-l supun unui tratament termic ce are drept consecințe electrizarea, uscarea excesivă a firului de păr și vârfuri despicate. 
Consider că un păr frumos și sănătos este atuul oricărei femei și fiecare dintre noi merităm produse care să ne ferească de intemperiile zilnice, ce pot duce la deteriorarea acestuia sau la căderea excesivă a firelor de păr. Poate nu știai, dar părul tău are o durată de viață de aproximativ 5 ani și are nevoie de toate vitaminele și mineralele pentru a se menține sănătos și puternic pe această durată, iar un singur fir de păr poate susține 100 grame, echivalentul unei bucăți de ciocolată, deci și dieta este un factor de impact asupra sănătății părului.
Folosesc deja de aproximativ trei săptămâni Nivea HairMilk- șampon și balsam pentru păr normal și obișnuiesc să îmi spăl părul de două ori pe săptămână, lăsându-l să se usuce de la sine. De obicei aplicam lunar și ulei de ricin pentru a-i favoriza creșterea, combinat cu ulei de cocos. Părul meu era deseori uscat după spălare, era neplăcut la atingere și foarte încurcat, fapt ce s-a remediat în ultima perioadă de la utilizarea  șamponului Nivea.
Formula inovatoare de la Nivea este special creată pentru renegerarea firului de păr, fără a-l încărca, iar proteinele naturale pătrund în profunzimea firului de păr, conferindu-i și un strat protector la suprafață. 

Dar pentru că am fost curioasă să aflu dacă același efect este resimțit și de cercul meu de prietene, le-am sfătuit și pe ele să încerce Nivea și să-și exprime opinia, iar rezultatele vorbesc de la sine. Iată câteva folografii făcute imediat după prima spălare cu șamponul Nivea HairMilk:


Încearcă și tu #NIVEAhairmilk și exprimă-ți opinia!


Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS