Acel moment când ai nevoie de protecție...folie de protecție

luni, 3 aprilie 2017

Cu siguranță că atunci când vine vorba de  telefonie mobilă mă risc să spun că sunt blestemată. Și nu, nu pentru că mi-ar pica semnalul rețelei  sau pentru că abonamentul nu-mi permite să țin internetul activ la discreție, ci pentru că de fiecare dată am un noroc chior când vine vorba de „durata de viață” a unui telefon mobil în mâinile mele. Practic fiecare dispozitiv de genul care a avut neșansa să fie în „custodia” mea a pățit-o. Fie că a fost vorba de un impact masiv de pardoseală, am așezat lucruri grele peste el sau chiar a fost plonjat din pătură direct de la etajul 4, telefoanele mobile din viața mea au fost supuse la grele încercări.
Am să vă povestesc despre un moment în care folia de protecție chiar ar fi salvat telefonul meu. Eram într-una din minunatele zile în care trebuia să analizăm câte ceva printr-un laborator al facultății. Ca de obicei, eu îmi uitasem mănușile acasă, dar nu că m-aș fi înghesuit să lucrez cu cine știe ce bacterii pe frotiuri diverse. Așteptam cuminte ca alți colegi să realizeze preparatele pe lamele, iar eu doar să le vizualizez și să-mi completez foaia de observație cu desene de bacili, coci și alte minusculozități care ne înconjoară și uneori ne îmbolnăvesc. Totuși plimbându-mă ca să observ cum colegii mei însămânțează niște proaspete medii de cultură cu bacterii, cu un ochi în telefon și unul la masa de lucru, am atins din greșeală cu mâneca de la halatul meu niște ustensile care erau să pice și să se spargă. După ce le-am prins, am conștientizat cu profundă dezamăgire că telefonul meu nu a mai avut norocul să fie prins, iar ecranul lui s-a făcut fire firișoare, la impactul cu gresia. A urmat un moment de reculegere...dispozitivul mai funcționa cât de cât, dar display-ul era ca o pânză de păianjen, care la primul contact cu fondul de ten din obrajii mei sau ploaia, clar că nu ar mai fi funcționat deloc.
Dacă aș fi știut de magazinul online Husă Folie Protecție, probabil că telefonul meu avea șanse mari să supraviețuiască. Acest magazin cuprinde o gamă variată de accesorii de bună calitate, dedicate telefoanelor mobile și tabletelor, pentru cele mai faimoase brand-uri ale momentului, precum: Samsung, Apple, HTC, Nokia, LG, etc. La o „plimbare virtuală” prin magazin veți putea observa accesorii care mai de care mai originale, cu modele pentru toate gusturile, folii de calitate și produse de actualitate.
Cu siguranță că husa de silicon pentru Allview m-ar fi salvat de cumpărarea unui telefon nou, iar cu serviciile de livrare în toată țara și ofertele de weekend prin care beneficiați de discount 10% în intervalul orar 13:00-23:00 sau de vouchere de 20%, respectiv 30% la viitoarele comenzi, aș fi fost o clientă veche a acestui magazin. O folie de sticlă securizată Allview ar fi fost atunci victima poveștii mele de mai sus, nicidecum telefonul în sine.

În concluzie, Huse Folie Protecție este accesoriul care nu trebuie să lipsească telefonului tău. De la folii de sticlă securizate, până la huse tip carte, de silicon cu diferite modele, bumpere metalice, acest magazin online îți pune la dispoziție toate instrumentele care pot crește durata de viață a telefonului tău și-l poate feri de riscurile la care este supus zilnic, de utilizatori ca mine.
Share Button

Un comentariu:

  1. Am inteles. Este doar o reclama cu o poveste inventata. Se pare ca unii fac aproape orice doar pentru niste bani dintr-o reclama.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS