Dacia Plant: Natură în slujba omenirii de 15 ani

miercuri, 21 iunie 2017

A fost odată ca niciodată un om care-și dorea cu orice preț să găsească cheia sănătății pentru omenire. A cutreierat munți și văi, cu toiagul și desaga în spate, investigând fiecare plantă și descoperindu-i proprietățile benefice, căci a ajuns la concluzia că natura este cel mai puternic aliat al tuturor ființelor vii, menținând întotdeauna echilibrul pe pământ. S-a sfătuit cu mulți cercetători din domeniul medical și farmaceutic, iar cu ajutorul cunoștințelor fitoterapeutice a născut un concept care avea să fie mai târziu ecoul unei companii farmaceutice de suplimente alimentare, 100 % românescă, de un înalt  prestigiu.
                În tot acest timp, omul a continuat a îmbina munca cu pasiunea, pentru a demonstra tuturor că produsele din plante sunt eficiente și ajută la menținerea sănătății corpului și minții, cât și la tratarea anumitor boli.
Cinsprezece ani de lucru intens într-o făbricuță bazată pe principii precum: sănătatea naturală, tradiția, armonia, valoarea și inovația; de culturi proprii de plante exigent monitorizate; raportarea la tehnologiile de ultimă generație din lumea modernă; dar și rețetele originale au contribuit la creșterea încrederii și a gradului de satisfacție al unui brand românesc „născut” în anul 2002 și anume, Dacia Plant.

Plantele atent cultivate de companie sau achiziționate de la producători sunt trecute printr-un filtru al calității și transformate în comprimate, siropuri, pulberi sau gemoderivate 100 % naturale, cu un efect terapeutic bine definit. Dacia Plant a știut cum să fructifice bogățiile țării noastre, ce are resurse nenumărate de plante medicinale, utilizate încă din cele mai vechi timpuri de oamenii simpli.

Cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate, de muncă intensă în dezlegarea misterelor ascunse în plante, de slujbă în folosul sănătății, Dacia Plant sărbătorește în data de 2 iulie, printr-un cadou pentru toți oamenii care au avut încredere în acest brand: un concert în Piața Sfatului din Brașov, având-o ca protagonistă pe trupa Phoenix, printre mulți alți artiști.
Fabrica Dacia Plant este construită după normele GMP, având deja numeroase brand-uri în subordine, binecunoscute de români. Printre acestea se numără:

- „Detoxicolon”- un puternic detoxifiant intestinal, format dintr-un complex de 15 plante medicinale și zeolit.



- „Sublima”- un brand pentru sănătatea feminină, cu produse pentru echilibrare hormonală a organismului, ideale în afecțiuni genitale și ale aparatului urinar, menopauză sau pentru menținerea siluetei.

- „Interferonat”- stimulent natural al sintezei de interferon, având efect de regenerare hepatică, fiind eficient în susținerea funcției hepatice.

- „Specialiștii plantelor”- promotorul fitoterapiei, ce are la bază cercetări laborioase asupra compoziției plantelor și izolarea principiilor active din acestea, conținând produse ca: Silimarină, Hepatoesențial.

 Acestea sunt doar puținele dintre suplimentele alimentare aflate sub egida Dacia Plant, atât de apreciate de consumatori. 
La ceas aniversar, vă invităm să participați și la concursul care vă poate face să fiți mai aproape de Dacia Plant, așa cum a fost ea aprope de oameni în slujba menținerii sănătății, în Piața Sfatului din Brașov, fredonând melodiile trupei Phoenix pe data de 2 iulie.
Puteți câștiga un weekend pentru 2 persoane la Brașov, bucurându-vă de concert sau 14 pachete aniversare cu produse Dacia Plant, printr-un selfie cu cel mai îndrăgit produs Dacia Plant și postarea acestuia printr-un comentariu, chiar aici, etichetând și persoana cu care doriți să vizitați Brașovul. 
Perioada de desfășurare a concursului este 7-23 iunie, iar câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți, luni pe 26 iunie.



Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS