Campania „De ZECE”

marți, 10 ianuarie 2017

Cu siguranță fiecare dintre noi a avut un mentor...sau mai mulți în viață. Sunt sigură că în spatele fiecarui om de succes, cu personalitate și caracter puternic dăinuie o persoană care a oferit tot suportul și s-a sacrificat.
De-a lungul vieții mele, am întâlnit mulți oameni care m-au ambiționat și și-au pus amprenta asupra mea. Am avut exemple de urmat pretutindeni: de la părinți, până la profesori, voluntari din toată țara, cât și din Galați.
Vrei să faci și tu cunoscut românul tău de 10? Oricare ar fi el: voluntar, personalitate, profesor, alege să-l promovezi „DE ZECE”: https://www.facebook.com/events/417791108553089/ . 




Deseori întâlnim oameni ce merită pe deplin această notă, dar față de care nu avem mereu ocazia să ne exprimăm aprecierea. Relaționăm la tot pasul cu persoane pe care le admirăm, de la care învățăm, care ne ajută, ne inspiră, oameni ce trebuie cunoscuți.
Uniunea Națională a Studenților din România te invită să te alături campaniei noastre. Spune-ne cine este românul tău de 10 şi care sunt lucrurile ce au dus la afirmația ta.
Urmăreşte evenimentul pentru a face cunoştință cu românii noştri de 10, din toate domeniile şi de orice vârstă.




O campanie marca: Uniunea Națională a Studenților din România!

Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS