Congresul Internațional „MedEspera”- Chișinău- 12-14 mai 2016

sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină (ASRM) din Republica Moldova, în parteneriat cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează în perioada 12 -14 mai 2016 cea de-a șasea ediție a Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri medici „MedEspera”, în Chișinău, Republica Moldova. Vă puteți înscrie atât ca participant activ- cu lucrare științifică, cât și ca participant pasiv, ambele tipuri de înscrieri facilitându-vă accesul la programul social, workshop-uri și conferințe. Lista de taxe o găsiți mai jos:
În fiecare an, acest eveniment medical reunește studenți din toate colțurile lumii, care au ocazia să cunoască cele mai avansate tehnici în domeniul medical și farmaceutic, să fie premiați pentru cercetările lor, dar și să colaboreze la workshop-uri ca: Noduri și Suturi, Noțiuni de Prim Ajutor etc. Iată câteva poze din edițiile precedente:


Nu uita că abstractul lucrării trebuie făcut în limba engleză, la fel ca și prezentarea orală. Pe lângă faptul că ai ocazia să cunoști oameni de seamă ai medicinei, cu care să ai un limbaj comun, poți vizita și Combinatul de Vinuri de la Cricova și multe alte obiective turistice interesante din Republica Moldova. Este o deosebită oportunitate, deoarece accesul în această țară se face doar pe baza buletinului.
Mai multe detalii puteți afla de la: Corina SCERBATIUC- CONDUR, președinta acestui Congres Medical de excepție. 
ASRM datează ca asociație studențească încă din 1999, fiind inaugurată și aprobată pe data de 8 decembrie 1999. Asociaţia Studenţilor şi Rezidenţilor se prezintă ca o expresie a voinţei şi doleanţelor studenţilor USMF „Nicolae Testemiţanu”, care în fiecare an de activitate îşi dă toată străduinţa pentru a proteja drepturile studenţilor USMF şi a da viaţă ideilor lor. Acest ONG are un parteneriat activ, bine consilidat începând de acum doi ani cu Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG), realizând numeroase schimburi de experiență și legând prietenii durabile. 









Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS