Ai grijă pe ce parchet pășești în viață

vineri, 13 februarie 2015

Poate fi periculos...
Sună a amenințare? Azi îmi place să fiu diabolică...să mă leg de obiectul care desparte piciorul omului de pământul din care este făcut și spre care se îndreaptă alert, zilnic. Să prezint formele prin care noi ne-am rupt de la natură și am inventat, devenind pas cu pas maeștrii făuritori ai confortului. 
Pe vremuri, omenirea nici nu visa vreodată la parchet. Casele aveau drept ”pardoseală” pământ bătucit, iar fiecare musafir trebuia să se curețe bine înainte să pășească în casă, pentru că orice ”umezeală” cauza o murdărie de nedescris. Și în casa veche a bunicii găsesc încă prin odăile vechi, abandonate de timp și suflet, lut pe jos acoperit cu niște covoare. Cu timpul, s-a decis ca în loc de lut să se folosească niște plăci de lemn, bătute cu cuie, așa numita ”dușumea”, care chipurile te mai ferea de frig, de praf și de unele insecte invadatoare. Dar omul nu s-a oprit aici! Știa că-și poate depăși limitele și a creat mozaicuri de diferite modele și pentru diferite unghiuri, ce se îmbină armonios, lucru bine cunoscut și indispensabil astăzi: parchetul. Această industrie se dezvoltă văzând cu ochii, alături de alte segmente, strâns legate cu ea: producerea de mobilă, materiale de construcții. 
Dar cu cât un lucru devine mai variat, cu atât concurența este mai acerbă, iar piața devine suprasolicitată cu tot soiul de firme ce se vor a fi eroii timpurilor noastre. Dar cine e cu adevărat capabil să stea la picioarele tale (metaforic vorbind), când vine vorba de pardoseală? Oamenii au idei, proiecte, visează la căminul propriu, o familie și încet încet muncesc ca să-și îndeplinească aceste idealuri. Nu caută perfecțiune, dar caută calitate, utilitate, nu-și mai permit să irosească bani pe mofturi ori stricăciuni. Au pretenții și au dreptate (clientul mereu are dreptate, chiar și atunci când n-are). Oamenii cu țeluri și viziuni bine conturate urăsc să nu trăiască pe viu ceea ce au creionat cu mintea, iar dacă contribui cât de puțin ca visul lor să devină realitate, își vor aminti de tine mereu și chiar te vor recomanda și altora.
Design by Ionut Stn
Deci...vorbeam de parchet. Ei bine și aici firmele se luptă pentru exclusivitate, publicitate, parteneriate. Dar din maldărul de portițe deschise clienților, există totuși una care iese din tipar: ParchetpeViață.ro. De ce? Pentru că lor le place să fie altfel în ceea ce privește parchetul stratificat, vor să primească laude și să fie recomandați doar de clienți. (Clientul mulțumit reprezintă garanția lucrului bine făcut) E greu să satisfaci pretențiile fiecăruia numai atunci când nu vrei să le asculți viziunea. Când mâna meșterului și ideea clientului sunt în concordanță și realizează și lucruri de durată, atunci putem vorbi de profesioniști. Doar aici ai cei mai buni sfătuitori care să te îndrume spre armonia propriului cămin, apelând la trei obiective cheie: financiar, estetic, tehnic. Vasăzică, pardoseala va fi pe buzunarul tău (poți plăti chiar și în rate fixe), se va plia cu celelalte elemente de design gata alese și va ilustra și calitatea. Când o să pășești pe acel parchet masiv , vei realiza că alegerea făcută este pentru toată viața, pentru că tot de la ei înveți cum să-l întreții și intervin repede în cazul în care copil, ori tu, din neatenție ai provocat vreo daună. Pentru că ei înțeleg că este uman să greșești. Ai la dispoziție chiar și produse delicate de îngrijire a parchetului, dacă te grăbești comandându-l. Sunt o mulțime de motive pentru care să-i alegi pe ei: transportul gratuit, indiferent de cantitatea aleasă, ori amplasarea locuinței tale, livrare garantată în 48 de ore sau reducere la pachetele alese în cazul nerespectării termenului, cadouri tentante, 2 parchetari certificați Bona ce realizează montaje impecabile, pregătire constantă a angajaților la diverse seminarii de specialitate.

Te invit să-i cunoști pe acești maeștrii ai lemnului și să-mi prezinți și mie ce tip de parchet ți-a atras atenția cel mai mult și ai dori să-l comanzi. Eu m-am oprit la:

Dușumea Frasin Country Vanilla Matt



Ai blog și îți plac provocările? Participă la campania BlogMărțișor și câștigă premii în valoare totală de peste 10000 lei!

joi, 12 februarie 2015

Antrenează ”bloggerismul” din tine cu cel mai important concurs al lunii martie. Primăvara vine la BlogAwards cu premii care să răsplătească eforturile tuturor bloggerilor ce se angajează în această competiție la nivel național. Demonstrează că ești cel mai bun și vei fi premiat pe măsura așteptărilor. După alte campanii la fel de reușite și cu premii care de care mai frumoase: Toamna Bloggerilor, Crăciunul Bloggerilor, Valentine's Day, iată că a venit și clipa lansării BlogMărțișorului 2015. Că să vă conving că nu spun povești de adormit puști, vă prezint câteva din lucrurile câștigate de mine, participând la campaniile anterioare.



Blogatu says:
Ai blog și îți plac provocările? Participă la cele 9 concursuri din cadrul campaniei BlogMărțișor și câștigă! Click pe titlul fiecărei campanii în parte pentru a accesa regulamentul și pentru a participa!
 photo BlogMartisor_zps70754d3d.png

Campania BlogMărțișor se încheie pe 10 Martie 2015. Verificați cu atenție perioadele de desfășurare ale fiecărui concurs individual. Unele concursuri individuale se încheie mai devreme (Campania Evolio se încheie pe 3 Martie), iar altele se încheie mai târziu (Campania El Torito se încheie pe 10 Martie).
Ce trebuie sa faci, dacă dorești să participi la campania BlogMărțișor:

1. Scrie un articol de promovare a evenimentului BlogMărțișor de minim 100 de cuvinte în care să introduci un link către pagina http://www.blogawards.ro/ și un link către pagina evenimentului.
2. În articolul tău poți publica detalii din regulamentul campaniei BlogMărțișor.
3. Promovează articolul pe facebook (postarea să fie publică) și twitter (opțional) cu hashtag-ul #roblogawards și înscrie link-ul postării în formularul de pe această pagină.
TUTORIAL: Pentru a vedea un link de postare facebook se face click dreapta pe data postării și se copiază link-ul.
4. Participă la minim 75% din campaniile individuale BlogMărțișor pentru a putea câștiga unul dintre cele 10 premii acordate bloggerilor care vor ocupa primele locuri în Clasamentul BlogMărțișor.

Campania se încheie pe 8 Martie 2015
Câștigătorul campaniei va primi un Cadou Romantic Vitabox în valoare de 785 lei.
Acest cadou reprezintă o minivacanță preplătită pentru una sau două nopți și cu cina inclusă pentru două persoane. Beneficiarul cadoului alege una dintre destinațiile incluse în cadou (vezi online) și realizează rezervarea la hotelul partener înainte de 31 Decembrie 2015.


Campania se încheie pe 3 Martie 2015
Câștigătorul campaniei primește o tabletă Evolio Axis 7″ HD.


Campania se încheie pe 8 Martie 2015
Locul 1: 300 lei
Locul 2: o cina romantică pentru 2 persoane în valoare de 200 lei
Locul 3: o masă boierească în valoare de 100 lei La Conac
Pentru toți bloggerii care participă la concurs câte o invitație în care este inclus un desert la alegere și o cafea.


Campania se încheie pe 10 Martie 2015
Locul 1: 450 lei cash
Locul 2: voucher de 200 lei pentru consumație la restaurantul El Torito
Locul 3: sticlă de tequila
Toți participanții primesc câte un voucher de 50 lei pentru consumație la restaurantul El Torito și un sticker cu El Torito.


Campania se încheie pe 2 Martie 2015
Locul 1: 500 lei
Locul 2: 300 lei
Locul 3: 200 lei


Campania se încheie pe 8 Martie 2015
Locul 1: suma de 300 lei
Locul 2: suma de 100 lei
Locul 3: un voucher în valoare de 100 lei pentru cumpărături din magazinul GemSale
Locul 4: un voucher în valoare de 100 lei pentru cumpărături din magazinul GemSale


Campania se încheie pe 8 Martie 2015
Autorul celui mai reușit articol primește un voucher de 1000 lei pentru cumpărături din magazinul online eMag. Voucher-ul poate fi folosit pentru a cumpăra orice produs comercializat de pe magazinul online eMag.


Campania se încheie pe 8 Martie 2015
Autorul celui mai reușit articol primește un voucher de 1000 lei pentru cumpărături din magazinul online eMag. Voucher-ul poate fi folosit pentru a cumpăra orice produs comercializat de pe magazinul online eMag.


Campania se încheie pe 8 Martie 2015
Autorul celui mai reușit articol primește un voucher de 1000 lei pentru cumpărături din magazinul online eMag. Voucher-ul poate fi folosit pentru a cumpăra orice produs comercializat de pe magazinul online eMag.


Regulament

1. Bloggerii înscriși în Campania BlogMărțișor pot alege la ce campanii participă (un blogger poate participa la o singură campanie, la două sau la toate campaniile). Dacă un blogger participă la o singură campanie, poate câștiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
2. Clasamentul concursului BlogMărțișor se realizează în funcție de notele primite de la fiecare sponsor în parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecărui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel că lupta va fi foarte strânsă.
3. Premiile fiecărei campanii individuale vor fi acordate de către sponsori, în termen de 45 de zile de la finalizarea jurizării.
4. La acest regulament se adaugă regulile prevăzute în fiecare campanie individuală din cadrul BlogMărțișor. Campaniile individuale participante vor fi aunțate pe această pagină cu link către campanie în partea superioară a acestui articol.
5. Un blogger se poate înscrie cu minim unul și cu maxim trei articole. Sponsorul jurizează fiecare articol în parte și acordă o notă de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecărui articol. Articolul cel mai bine notat (dacă bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecărei campanii individuale intră în calcul pentru clasamentul campaniei BlogMărțișor.
6. Noi sponsori se vor alătura Campaniei BlogMărțișor pe parcursul desfășurării acesteia.
Participă și câștigă!


Multă inspirație și, drept susținere, puteți posta link-urile către articolele participante la campanii scrise de voi printr-un comentariu, iar eu le voi da share, like sau comenta. Asfel ne putem crește șansele de câștig împreună, putem comunica și învăța unii de la alții despre arta de a deveni cei mai citiți bloggeri. Succes!

Share Button

Hapsânism

miercuri, 11 februarie 2015

Dacă pare un cuvânt prea brutal să definească modul în care trăim astăzi, am să te consolez spunându-ți că e purul adevăr. Cum haosul zace-n orice mărunțiș din jurul nostru, vă sfătuiesc doar să fiți conștienți și să nu abuzați de persoane sau obiecte. Nu știu cum aș putea să ilustrez cât de acut irosim lucruri, pe tot parcursul drumului nostru zilnic prin viață. Promitem că de mâine vom fi altfel, dar nu facem altceva decât să păcălim o conștiință prea sătulă de noi, pentru scurt moment. Hapsânismul se reflectă foarte bine  în țara noastră și trebuie să facem eforturi pentru a-l estompa. Pierdem ore prețioase și cheltuim enorm de mult pe alimente, care, în mare parte vor ajunge la coșul de gunoi. Dar ne împăcăm repede cu ideea: Am luat ca să fie, a fost prea destul, am aruncat! Era mai bine dacă trăiam alte vremuri și ajungeam la concluzia: E prea puțin, m-am bătut cu alții pentru ele, abia îmi ajung! ? Ne dezvinovățim repede: Era la reducere și trebuia să cumpăr mai mult. E timpul să scoți aceste fraze din vocabularul tău și să înveți într-un mod practic și eficient cum să economisești în bucătărie. 
1. Cumpărăturile sunt cheia! Atâta timp cât frigiderul e ticsit de materii prime, nu faci altceva decât să te înfrupți din ce apuci. Nu toate se pot păstra proaspete pentru mult timp și nu-ți permiți să faci un terci lipsit de savoare în care să amesteci toate alimentele disponibile. Coșul tău trebuie să conțină mai puține produse, să vizitezi piața și supermarket-ul mai des. Fă-ți un plan pe maxim o săptămână cu ce mâncăruri ai dori să faci sau să consumi, inclusiv gustări și achiziționează-le strict pe acelea. Mai poți face o plimbare la cumpărături în săptămâna respectivă dacă vrei să mănânci cât mai proaspăt. Fără ispite: reduceri, aspectul bine conturat ”la seringă” a unor legume, ori părerile din stânga-dreapta.
2. Prepară felul de mâncare astfel încât să ajungă pentru toți ai casei și nu exagera cu porții gigantice sau suplimentare. Cu siguranță, nu vei mânca acel preparat de mii de ori, indiferent cât de bine este păstrat. Ai nevoie de varietate. Cu cât faci mai mult, să fie, cu atât vei arunca mai mult. 
3. Dozează bine cantitățile din fiecare ingredient. Să nu-ți rămână unele ”resturi” (sună brutal) după ce ai terminat de gătit și să le arunci prin dulap ori frigider. Vei uita de ele, cel mai probabil ajungând tot la coș. 
Irosirea mâncării este o problemă acută în țara noastră. Vestea bună este că fiecare dintre noi poate face o diferență în acest sens. Jamie Oliver propune în noua sa carte, “Economisește cu Jamie”, apărută la Curtea Veche Publishing, un nou stil de a face cumpărături, de a găti și de a utiliza alimentele astfel încât să economisim mai ușor. Rețetele sunt realizabile cu un buget redus și gândite astfel încât să valorifice la maximum ingredientele.
Îl urmăream pe acest magician al bucătăriei încă decând emisiunea lui era difuzată pe TVR 2 și mereu făcea preparate care-mi lăsau gura apă. Este un celebru bucătar, autor al numeroaselor serii de emisiuni difuzate în peste 100 de țări, dar și al unor cărți ( 26 la număr, din care 11 apărute și în România) pline de rețete pe gustul tuturor. Cea mai recentă dintre publicații este ”Economisește cu Jamie”, un volum ce cumulează 120 de rețete ce pot fi realizate cu un buget redus, exploatând la maximum ingredientele. 
Te invit să susții și tu un stil de alimentație sănătos, care combate irosirea alimentelor, răspunzând pe blogul tău la provocarea celor de la Curtea Veche Publishing și să povestești modul în care tu faci economii în bucătărie. 
Iată o rețetă delicioasă a maiestrului nostru, preparată în scurt timp și cu minimum de efort:


A fost odată un garaj...

marți, 10 februarie 2015


A fost odată ca niciodată un garaj special, dar nu unul oarecare, în care să ții dosite mașini sau unelte, ci unul de care să se bucure și laptop-ul tău. Mulți se întrebau dacă e de încredere să apeleze la el, deja fiind dezamăgiți că device-urile lor nu merg prea bine și au nevoie de îmbunătățiri. Dar LaptopGarage este adeptul calității, ci nu al vorbelor multe, unde produsul tău poate fi tunat și pregătit de ”cursa” de la birou sau de acasă. 
Dar ca să întâmpini cele mai noi aplicații și programe în forță, ai nevoie de ”combustibilul” laptop-ului tău: bateria de laptop. Ce te faci dacă ea nu mai funcționează și te temi să achiziționezi alta, crezând că vei da cu greu de original? Noroc că, Laptop Garage oferă baterii pentru orice model de laptop de pe piață. Produsele sunt 100% noi, se oferă chiar și garanție 12 luni, dar și livrare gratuită indiferent de model. Aici puteți găsi baterii compatibile și baterii originale. De asemenea, oferta include atât baterii standard, cât și extinse pentru o autonomie mai ridicată. Dar să nu crezi, până nu vezi! Așa că eu am verificat dacă pentru laptop-ul meu (Lenovo G50) voi găsi bateria potrivită și iată răspunsul, chiar la promoție. Mai original de atât nu se poate, întrucât ea provine de la producători. În 24 de ore va ajunge la mine, iar eu pot primi banii garantat în 15 zile dacă nu este ceea ce caut. Cu 12 luni garanție și cu suportul tehnic online mereu la dispoziție, pot fi sigură de durabilitatea ei. Chiar și dacă modelul nu se regăsea pe site, nu ezitam să-i contactez telefonic, pe chat sau e-mail pe reprezentanții acestei firme, întrucât stocul lor este mult mai vast, decât ceea ce este afișat online. 

Baterie laptop Lenovo G500

Geantă Lenovo 15 inch

Ca să reziste la uzură, atât laptop-ul meu cât și al dumnevoastră trebuie să fie protejat cu o husă or trebuie transportat într-o geantă laptop. Nu trebuie decât să știi câți inchi are ecranul și să alegi dintre sutele de modele disponibile. Ca să mă pot bucura exclusiv de brand-ul Lenovo, eu am ales: Geanta pentru laptop originală Lenovo slimcase, care dispune de un buzunar exterior pentru accesorii, precum și pentru încărcător, dar și un cordon pentru purtarea ei mai practic, pe umăr, disponibilă tot la promoție. Transportul este gratuit și va ajunge la mine din clipă în clipă. 


Deși nu mă dau banii afară din casă, pot spune că laptop-ul meu merită un trai ”decent” alături de mine și ca produsele de pe acest site fac toți banii. O să mă mai gândesc, în funcție de cum ajung produsele dacă voi plăti ramburs, direct la curier, ori voi alege plata în rate prin card, pe site, cu dobândă 0%
Că să-mi conving și rudele că merită să apeleze oricând la LaptopGarage, am ales să-i trimit verișoarei mele o recomandare pe e-mail către un accesoriu destul de util, întrucât ea lucrează mult la birou, în contabilitate. Un mouse laser wireless de la Logitech ar bucura-o nespus de mult. Mai ales ca este și el, la ofertă.

Sper că te-am convins, pe propria-mi piele că LaptopGarage este locul ideal de unde laptop-ul tău iese tunat în mii de feluri. Începe de azi să explorezi acest minunat colțișor online sau fă-le o vizită la magazinul deschis în București, zona Pasajul Piața Muncii, șos. Mihai Bravu nr.188, Bloc 211, scara B, ap.34 Parter. 
Dacă laptop-ul tău nu mai este ce-a fost odată, resuscitează-l acum la singurul garaj unde diagnoza este gratuită, indiferent dacă optezi pentru reparații acolo sau nu. Laptop Garage asigură service pentru orice marcă și model de laptop / notebook (Acer, Apple, Asus, Dell, Emachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM, Lenovo, LG, LiteOn, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill etc. ) indiferent dacă acesta se comercializează sau nu pe piața din România, oriunde în țară.  
Dispui și de promoții imbatabile:


Răspunsul pentru probleme tale este chiar aici:
http://www.laptopgarage.ro
O campanie: BlogAwards- etapa 1


Share Button

Care este cu adevărat prețul corect al sănătății?

luni, 9 februarie 2015

Ai putea crede că el nu există. Sănătatea e un dar ce se alterează repede și chiar ireversibil, dar putem totuși să ne asigurăm un minim de confort minții și trupului, astfel încât echilibrul celor două să nu fie în declin. Din ce în ce mai mulți oameni sunt bolnavi de rutină, lucrează până târziu, încercând să-și depășească limitele. Societatea este într-o continuă schimbare alarmantă, ce dă peste cap orice ceas biologic, oricât de complex ar fi construit el. Trebuie să ne adaptăm.
Lucrul la birou obosește ochii, strică postura corpului, distruge neuroni, creează stres. Dar nu numai job-ul este factorul ce-ți poate altera sănătatea. Și tu ești cel mai mare dușman al propriului echilibru. Când corpul tău cere somn, faci cafea și refuzi să-i oferi o clipă de odihnă, când ochii tăi devin încețoșați de la atâta privit la computer, tu te chinui să termini actele pentru șef, sperând la o promovare sau nu te saturi de navigat pe Facebook, ca să fii la curent cu toate știrile din bloc. Când oasele tale devin tot mai grele și au nevoie de mișcare, cauți ușor scuze ieftine să le alini suferința: lipsa de timp, abonamentul prea scump la sală. Dacă stomacul tău imploră alimente mai ușor de digerat, nu te poți lăsa fără să te înfrupți din uleioasele fastfood-uri, la care ai putea jura pe Sfânta Scriptură că ajungi odată la deceniu, care pentru tine e echivalentul la doar 10 zile și nu ani. La toate te faci doctor și știi să le dregi cu unguente, pastile și alte leacuri transmite din ureche-n ureche. Tu deții controlul, tot tu provoci haosul. Pe lângă toate astea, peste tot există scaune...care ne pot fi inamici, nu numai prieteni. Au fost scoase pe bandă rulantă, cu miile, fără a ține cont de vreun criteriu de vârstă sau înălțime, ci doar de șezut.
Noroc că mai există și ajutoare de nădejde, care să te facă să te bucuri de confort, să reducă din durerile de spate, în timp ce tu-ți faci veacul sau treaba la computer. Scaunele cu masaj au fost concepute spre a-ți oferi o escapadă din cotidian către relaxare, câteva minuțele pe zi, după cum îți permite timpul. Îmbinând eleganța cu pielea ecologică mată, neagră, rezistentă la uzură, fotolii sau scaunele cu masaj prezintă o rezistență sporită datorită cadrului de oțel mascat de lemn atât la nivelul bazei, cât și al brațelor. Vă pot spune că, spre exemplu, Scaunul MAS 038 dispune de funcție de recliner, ce permite spătarului și suportului de picioare să culiseze în 6 poziții distincte, în funcție de dorința utilizatorului,  până aproape se transformă în pat, permițând o înclinare de aproximativ 160 grade, între șezut și spătar/suport de picioare. Sună grozav nu?

Dar nu numai biroul are nevoie de un scaun sau fotoliu în care să te simți cu adevărat ”binecuvântat ” . Îți poți spori confortul chiar și în bucătărie, imediat după ce ai preparat masa pentru tine și cei dragi și ai nevoie să te relaxezi savurând gustoasele alimente. Mi-a plăcut design-ul acestor scaune de bucătărieBUC 172, care sunt catalogate ca fiind piese mici de mobilier, dar cu un rol important în mozaicul interior atât al bucătărie, cât și al barului dumneavoastră. Concepute în stil modernist datorat cadrului metalic cromat, dar cu influențe retro datorate pielii ecologice mate utilizate în realizarea șezutului și spătarului ele  au fost testate chiar și pentru greutăți de 100 kg. 
Fie că îți dorești relaxare totală în confortul propriei case, vrei să-ți menții sănătoasă postura corpului în orice cameră din căminul tău sau vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu niște cadouri utile și durabile, la ScauneOnline.ro poți beneficia de toate acestea. De ce să apelați tocmai la ei? Pentru că sunt răbdători cu clienții și concep modele adaptate pe nevoile lor, iar dacă ești din Constanța poți să testezi produsele, la primul magazin de scaune din acest oraș, situat pe strada Dezrobirii nr.118, bl.IS5, parter. Comenzile se pot efectua fie prin e-mail, sau pe site, adăugând pur și simplu produsul dorit în coșul de cumpărături și completând un formular. Clienții ScauneOnline.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile calendaristice de la primire lor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar firma va înapoia contravaloare comenzii în termen de cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Te bucuri de asemenea și de livrare gratuită în 24-48 de ore.  Abia aștept să-mi spui ce tipuri de scaune ți-ai achiziționat, iar dacă ești nehotărât poți vizualiza pe site cele mai vândute modele ca să-ți faci o idee. 
Ori că vrei să îți sporești confortul în living, bucătărie, birou, în camera copilului sau vrei să închiriezi scaune pentru conferințe, aici ai răspunsul!

Esență...de concurs

joi, 5 februarie 2015

www.el-divino.ro
Într-un mediu online ticsit de brand-urile altora, am aflat de la o colegă de blogosferă, ellafairytale, de un concurs atractiv pentru bloggeri ce promovează produse românești, la prețuri avantajoase. Nu e vorba de orice produs, ci chiar de parfumuri, care trebuie să se ridice întotdeauna la așteptările clienților și să satisfacă mofturile fiecăruia. Dovada că și în România se poate, o reprezintă El Divino, care există pe piață încă din 2005, la dispoziția tuturor celor care vor să-și achiziționeze parfumuri sau chiar vor să le comercializeze. Nu ezita să comanzi acum monstrele ce cu siguranță îți vor încânta simțurile și să te apuci de propria ta afacere, alături de acest brand. 
Dacă ești blogger, poți să participi la un concurs deosebit, în care vei avea ocazia să testezi esențele franțuzești ce dau valoare acestor produse și ulterior să le recomanzi și altora. De asemenea, firma organizează și concursuri pe rețele de socializare, cu premii atractive. 

Destinația următoare: Cheile Gradiștei

marți, 3 februarie 2015

De câte ori am ocazia să merg într-o tabără, călătorie în zonele montane, nu ezit să o fac, dovada aici. Acolo chiar simt că mă pot elibera de toate, simt protecția cerului, care cu cât urci parcă ar vrea să se contopească cu tine, simt mângâierea norilor și mă pierd în ceața densă a dimineții. Acolo îmi ticsesc într-un dulap telefonul, grijile și aleg să meditez privind masivii montani ce mă înconjoară ca niște păzitori ai fortăreței în care m-am închis cu voie. Îmi plac nespus traseele montane și bijuteriile naturii pe care ai ocazia să le zărești la tot pasul. Mi-ar plăcea să merg  la Cheile Grădiștei, regiunea Fundata. Am trecut întâmplător cu mașina prin acele locuri, măcinându-mă curiozitatea, în timp ce plecam spre casă de la Moeciu de Sus, unde petrecusem alte zile de poveste în intimitatea munților. Zona m-a atras chiar din primăvara anului trecut, iar acum este în sfarșit un prilej bun de a o vizita: Valentine's Day

Cu toată dragostea și încântarea la pachet, mă gândesc să mă cuibăresc la Vila Pinul situată la 35 de km de Brașov, pe un platon montan, la doar 5 km de Complexul Cheile Grădiștei Moeciu, bucurându-mă împreună cu sufletul pereche de o cameră dublă matrimonială cu toate facilitățile la dispoziția noastră. Cheile Gradistei se află între localitățile Moeciu de Sus și Moeciu de Jos, la aproximativ 8 km de Bran. Deși scurte ca lungime, Cheile Gradiștei impresionează datorită salbaticiei peisajului și versanților abrupți.


Cutreierând zona, ne vom putea delecta privirile vizitând castelul Bran, care an de an are parcă alt farmec, simbolul central al locurilor, dar nu singurul loc numai bun de vizitat. Chiar în apropierea lui vom descoperi Muzeul Satului Brănean, muzeu în aer liber, ce ilustrează arhitectura populară tradițională specifică Branului. De asemenea, la intrarea în Bran, dinspre Moeciu, vom putea vizita capela unde a fost depusă inima reginei Maria. În apropiere se află și cascada "La Chisatoare", declarată rezervație bio-geologică, ce curge în șuvoaie subțiri, firicelele de apă strecurându–se printr–o vegetație deasă de mușchi. Vegetația se termină brusc fiind înlocuită de un perete stâncos, iar firișoarele de apă fie se preling pe perete, fie cad cu putere de pe surplombă.  Acesta este un fenomen carstic de suprafață, unic în zonă, favorizat de depunerile de carbonat de calciu sub formă de travertin. În timpul iernii, cascada îngheață pe alocuri, formând coloane de gheață spectaculoase.


Mai sunt doar 11 zile până când serbăm un al patrulea Valentine's Day împreună și nu pot decât să mă bucur că ai fost alături de mine și să-mi doresc să-mi rămâi aproape. Știi că-mi plac provocările și aș fi în stare de cele mai nebunești peripeții ori cadouri și amândoi ne dorim să facem o escapadă, dar nu prea departe (nu ne-ar permite nici timpul), undeva în țărișoara noastră plină de bogății, unde-mi fug mereu gândurile, în inima muntelui. Ne așteaptă și un parc de aventură, deschis încă din 2012, cu 3 trasee disponibile, fiecare având tiroliene, echipament adecvat și un instructor ce ne asistă. 













Iată-l mai bine prezentat aici:
Ne putem relaxa și făcând trasee cu bicicleta, echitație, jucând tenis, tir cu arcul, ori tururi offroad cu mașini LandRover sau cățărându-ne pe un panou special amenajat.
Cu siguranță ne vom bucura de un sejur minunat împreună, desfășurând aceste activități ce ne vor încărca cu energie și poftă de viață. Pentru că de fiecare dată noi știm să ne petrecem vacanțetele și timpul împreună într-un mod diferit. 

Like & Share acestui articol!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS